Detall d'activitat

Dimecres, 14 Desembre 2022

10:00

2a trobada de l'Open Innovation Forum

Recerca - En línia

Descripció:

El pròxim 14 de desembre tindrà lloc, en format virtual, una nova trobada de l'Open Innovation Forum 2022, un programa d'innovació oberta per mitjà del qual les empreses llancen reptes i els grups i centres de recerca proposen solucions. 

La trobada, que serà en línia de 10 h a 14 h, està oberta a empreses catalanes amb necessitats d’innovació o amb interès per explorar noves oportunitats de negoci, i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics que vulguin aplicar la seva investigació al teixit empresarial. Per participar en la trobada cal registrar-se

Mitjançant una agenda d'entrevistes concertades prèviament les empreses i el personal investigador es podran reunir per explorar noves oportunitats de col·laboració.

La iniciativa està organitzada per Biocat, juntament amb la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc de Recerca UAB, el Centre d'Innovació i Tecnologia de la UPC. 

Ubicació: En línia

Data: Dimecres 14, Desembre de 2022 - 10:00h

Organitzador: Biocat, juntament amb la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc de Recerca UAB, el Centre d'Innovació i Tecnologia de la UPC