Referència | |||||||||
2018/D/FC/CD/11 - CU/18/57 Nutrició i Bromatologia | |||||||||
Tipus | |||||||||
Funcionari | |||||||||
Categoria | |||||||||
CU/18/57 | |||||||||
Nombre de places | |||||||||
1 | |||||||||
Àrea de coneixement | |||||||||
Nutrició i Bromatologia | |||||||||
Departament al qual està adscrita | |||||||||
Departament de Ciència Animal i dels Aliments | |||||||||
Perfil | |||||||||
Docent: Seguretat Alimentària i Zoonosi; Higiene i Inspecció dels aliments Investigador: Efecte de les tecnologies basades en altes pressions i de la seva combinació amb radiació ultravioleta en la seguretat i estabilitat dels aliments | |||||||||
Baremació de criteris | |||||||||
Activitats de recerca, transferència i activitats assistencials: 45 punts
Activitats docents: 40 punts Activitats de gestió i altres mèrits: 15 punts | |||||||||
Composició de la comissió | |||||||||
| |||||||||
Llistat admesos | |||||||||
Llista definitiva candidats:
ROIG SAGUÉS, ARTUR XAVIER Admès
| |||||||||
Observacions | |||||||||
Adjudicació: ROIG SAGUÉS, ARTUR XAVIER
| |||||||||
Tornar al concurs | |||||||||