Personal UAB Personal d'administració i serveis

Gestió d'horaris. Què cal saber sobre la targeta universitària?

Gestió d'horaris. Què cal saber sobre la targeta universitària?

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA TARGETA XIP

Tinc una incidència amb la meva targeta, com la resolc? (pèrdua, robatori, trencament, funcionament incorrecte, modificació de noms i/o cognoms...)

Complimenteu la sol·licitud de targeta universitària i envieu-la on-line.

També us podeu adreçar directament a l’oficina del Banco Santander de la Plaça Cívica de la UAB i us faran una targeta nova al moment. L’horari d’atenció al PAS i al PDI és de dilluns a divendres lectius, de 8.30 a 14.30 h.
 
Si vull canviar la fotografia, quins passos he de seguir?

Si desitgeu canviar la fotografia que apareix a la targeta:
 
1. Podeu anar a l’oficina del Banco Santander de la Plaça Cívica de la UAB on us faran una fotografia i us lliuraran la targeta al moment.
 
2. Podeu imprimir aquest document i, juntament amb una fotografia de carnet amb fons blanc, envieu-lo en format paper a:

- l'Àrea de Personal Acadèmic, si sou Personal de Suport a la Recerca (Cap VI) (edifici Rectorat)
- l'Àrea de Personal d'Administració i Serveis, si sou PAS (edifici Rectorat).

 
3. Si teniu la fotografia en format digital (de carnet amb fons blanc) la podeu enviar amb una mida mínima de 220x176mp a:

- l'Àrea de Personal Acadèmic : targeta.pa@uab.cat
- l'Àrea de Personal d'Administració i Serveis: targeta.pas@uab.cat

Quan la fotografia estigui carregada a base de dades, rebreu un missatge per correu electrònic, informant-vos que ja podeu omplir el formulari de sol·licitud de la targeta.

En unes tres setmanes hauríeu de rebre la nova targeta amb la fotografia actualitzada.

Com em lliuraran la targeta?
 
Si aneu a l’oficina del Banco Santander de la Plaça Cívica de la UAB se us entregarà immediatament. L’horari d’atenció al PAS i al PDI és de dilluns a divendres lectius, de 8.30 a 14.30 h.

Si ho tramiteu a través del formulari on-line, una vegada s'hagi resolt la incidència i la vostra targeta s'hagi fabricat de nou, la persona encarregada de la vostra gestió horària es posarà en contacte amb vosaltres per indicar-vos on heu de recollir-la o bé si us la faran arribar al vostre departament / oficina.
 
Treballo per primera vegada a la UAB, quan rebré la targeta?

Quan la persona s'incorpori per primera vegada a la nostra universitat, l’endemà de la data d’incorporació podrà passar per l’oficina del Banco Santander de la Plaça Cívica de la UAB per a tramitar la targeta.

En cas de no poder personar-s’hi, la persona podrà tramitar-ho a través del formulari on-line tot carregant una fotografia amb fons blanc i una mida mínima de 220x176mp.

Una vegada es rep la tarjeta cal activar-la, per tal de poder disposar de totes les utilitats, a través de la següent adreça, tant si es perd la tarjeta com en el cas de persones de nova incorporació.
 
Nota: En qualsevol dels casos descrits si es supera el temps de rebuda de la targeta, si us plau, comuniqueu-ho a la persona encarregada de la vostra gestió horària per revisar la situació.

Més informació a l'enllaç.