Actualitat

MariusSerraTocatsLiteratura

"Tocats de literatura", jornada per als estudiants de Batxillerat

"El gran antídot contra el pensament únic és la llengua" ha dit l'escriptor Màrius Serra en la xerrada que ha ofert a la jornada Tocats de literatura 2019, davant l'alumnat i professorat de secundària que ha omplert l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres el divendres, 18 de gener. En Màrius Serra ha ofert una xerrada divertida i intel.ligent, encomanant als assistents la seva passió per les lletres i engrescant-los a fer estudis d'humanitats. Llegir més

Trobada a la UAB per preparar la candidatura de la

Trobada a la UAB per preparar la candidatura del projecte "Universitat Europea"

Els dijous i divendres, 17 i 18 de de gener, ha tingut lloc a la UAB una trobada internacional amb professorat i estudiantat de la UAB, representants d’organitzacions que col·laboren amb la UAB i l’equip de treball de la xarxa ECIU -a la que pertany la UAB- de 10 universitats, per preparar la proposta de la nova "European University", una important iniciativa que convoca la Comissió Europea per construir estructures universitàries transnacionals els propers anys.

Llegir més

AMB_Tarifa Plana Metropolitana

Venir en transport públic, més econòmic

Des de l'1 de gener de 2019, venir a la UAB en transport públic des de Barcelona i l'àrea metropolitana és entre un 26 i un 49% més econòmic gràcies a l'aprovació d'una tarifa plana entre els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona per part de l'ATM.

Llegir més