Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

UAB a FIEP 2014

UAB a les fires FIEP Barcelona i Madrid

La UAB participa a les dues darreres edicions de les fires FIEP 2014, a Barcelona i Madrid els propers 17 i 18 de setembre, amb un estand on es farà difusió de tota l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la universitat

+

Māsters i postgraus UAB 2014/2015

Descobreix l'oferta de màsters oficials i màsters i postgraus propis UAB 2014/2015, que començaran les classes a partir del proper mes de setembre. Admissió oberta!

+

Programa de Generaciķ d'Idees

En marxa la 3a ediciķ del Programa Generaciķ d'Idees

Enguany el curs es centra en el mediambient i la sostenibilitat energètica. Amb l'objectiu de fomentar la innovació i l'emprenedoria, està dirigit al personal investigador i alumnat de doctorat de la Universitat. Les inscripcions restan obertes fins el 21 de setembre.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus