Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

La UAB a la fira FIEP Panamā, El Salvador i Costa Rica

Una delegació de la UAB serà present a la fira FIEP Panamà, El Salvador i Costa Rica 2015 per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'Amèrica Llatina interessats en ampliar els seus estudis a Europa.

+

L'Obra Social "la Caixa" convoca 145 beques per fer estudis de postgrau

L'Obra Social "la Caixa", amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà existent en tot el seu àmbit d'actuació i convençuda de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, convoca un programa de beques per cursar estudis de postgrau i de doctorat.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus