Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

Fira de māsters i postgraus a la UAB

Fira de māsters i postgraus a la UAB

A partir del 8 d’abril el campus de la UAB acollirà la 6a Fira de Màsters i Postgraus, un esdeveniment en el qual s’informarà als alumnes sobre totes les opcions que tenen al seu abast per encaminar el seu futur acadèmic i professional.

+

La UAB a la fira QS World Grad School Tour Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona presenta la seva oferta de màsters oficials, doctorats i màsters i postgraus propis a la Fira QS Barcelona que es celebrarà el proper dijous 12 de març a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus