Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

Fira de Māsters a la Facultat de Dret

Fira de Māsters a la Facultat de Dret

El dimecres 25 de maig la Facultat de Dret organitza una fira de màsters per presentar l’oferta 2016-2017 a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.

 

+

La UAB presenta ICALP, un centre internacional pioner en dret animal

El 20 de maig, l'Hotel Campus de la UAB acull l'acte de presentació de l'International Center for Animal Law Policy (ICALP), que aplegarà investigadors de la UAB i d'altres institucions d'arreu del món. L'acte comptarà amb la participació del professor David Favre, destacat expert en dret animal.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 18 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus