Viu a la UAB

Actualitat Màsters i Postgraus UAB

La UAB visita Mèxic

Un equip de la UAB serà present a la fira de mobilitat Estudia y Descubre España a Mèxic per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'allà interessats en ampliar els seus estudis a l'Estat espanyol.

 

+

Seminari

Experts en comunicació reflexionen sobre la informació a l'era digital

El 24 i el 25 de novembre, la sala d'actes del Rectorat acull el seminari "Informatius a l'era digital" de l'Observatori per a la Innovació dels Informatius a la Societat Digital, que aplega experts acadèmics i de televisions públiques europees. L'organitza l'Observatori per a la Innovació dels Informatius a la Societat Digital (Oi2) i es pot seguir en directe.

+

Admissio màsters i postgraus UAB

Darreres places als màsters i postgraus UAB 2016-2017

Encara queden places disponibles en alguns màsters i postgraus de la UAB per al curs 2016-2017, que va arrencar durant el mes de setembre. Consulta al web UAB l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis 2016-2017 i demana l'admissió!

+

Màsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 18 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Màsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialització >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Projecció