Actualitat

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El divendres, 16, hi haurà una xerrada sobre benestar emocional i psicològic, al matí, i una altra sobre economia circular en el nostre dia a dia, a la tarda, que clourà una setmana plena de xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

El SAF i el Campus SiS van organitzar una sessió de body balance per a desconnectar i gaudir de l’exercici físic alhora que es treballa la forma física i psíquica. L'activitat va tenir lloc dijous 4 de març a les 12:00 h. Per accedir al vídeo de la sessió, fes clic a la notícia!

Treballar des de casa amb tecnologia de forma saludable

Treballar des de casa amb tecnologia de forma saludable

El dijous 25 de març es va presentar el webinar “Com prevenir el tecnoestrès: estudiar o treballar des de casa de forma saludable”, on es van donar consells molt interessants per a portar de la millor manera possible la situació excepcional que estem vivint enguany.  La sessió es va realitzar via Microsoft Teams a les 12:00 h. Per accedir al webinar feu clic a la notícia.

Cartell del Webinar

Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB

Des del Campus SiS i en col·laboració amb la FAS i la xarxa CORE en Educació i Ocupabilitat es va organitzar el webinar “Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB”. En aquesta sessió han participat el Grup de Recerca Emigra, el CER-Migracions, el Grup de Recerca Diversitat i Orientació, HP i la CEAR. El webinar va tenir lloc el dijous 25 de febrer a les 12:00 h via Zoom. Per a més informació accediu a la notícia. 

I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

La UAB i cinc universitats públiques catalanes han organitzat la I Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya. Els dies 8 i 9 d'abril es realitzaran diverses activitats emmarcades en les línies estratègiques de salut del Campus Saludable i Sostenible. Totes les activitats s'emetran en directe a través de YouTube.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter