Actualitat

Cartell per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

La UAB participa a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Aquesta setmana presentem un esdeveniment especial en el marc de les activitats del Campus SIS: La Setmana Europea de Prevenció de Residus. La UAB participa en aquesta iniciativa amb la creació d'una campanya virtual que tindrà lloc des del dia 23 fins al 26 de novembre.

Webinar: Un Passeig Ambiental pel Campus

Recorregut virtual pels espais del campus, el webinar que et portarà la UAB a casa

Seguint amb les activitats setmanals del campus SIS, aquest dijous dia 12 podreu assistir al webinar “Un passeig ambiental pel campus“, un recorregut virtual per algunes de les zones de la nostra universitat que tindrà lloc a les 12:00h via Teams.

WEBINAR 'ENERGIA II. LES COOPERATIVES ENERGÈTIQUES. SOM ENERGIA ENS FARÀ VEURE LA LLUM

Segon Webinar dedicat a l'Energia

Aquesta setmana  completem les activitats dedicades a l'Energia amb el webinar Energia II. Les cooperatives energètiques. SOM Energia ens farà veure la llum. El webinar anirà a càrrec de Sebastià Ribas, de Som Energia.

L'energia a la UAB. T'ho expliquem

Webinar dedicades a l'Energia

Completem les activitats setmanals del Campus SiS del mes d'octubre amb dues sessions dedicades a l'Energia. Aquest dijous a les 12:00 h. tindrà lloc el primer webinar Energia I. L'energia a la UAB. T'ho expliquem i la setmana vinent ho completarem amb la segona part Energia II. Les cooperatives energètiques. SOM Energia ens farà veure la llum.

Xarxes alimenta?ries en temps de COVID-19(

Webinar obert “Xarxes alimentàries locals en temps de COVID-19”

Seguint amb les activitats setmanals del Campus SiS, el proper 15 d’octubre a les 12:00 hores tindrà lloc la segona activitat. En aquesta ocasió també serà en format webinar i en obert per a tota la comunitat universitària.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter