Actualitat

Cartell de la sessió en streaming de Body Balance

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

El SAF i el Campus SiS han organitzat una sessió de body balance perquè puguis desconnectar i gaudir de l’exercici físic alhora que millores la teva forma física i psíquica. El dijous 4 de març a partir de les 12:00 h podràs accedir a l’enllaç a través d’aquesta notícia. No te la perdis!

Cartell del Webinar

Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB

Des del Campus SiS i en col·laboració amb la FAS i la xarxa CORE en Educació i Ocupabilitat es va organitzar el webinar “Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB”. En aquesta sessió han participat el Grup de Recerca Emigra, el CER-Migracions, el Grup de Recerca Diversitat i Orientació, HP i la CEAR. El webinar va tenir lloc el dijous 25 de febrer a les 12:00 h via Zoom. Per a més informació accediu a la notícia. 

Com afrontem l'impacte psicosocial de la pandèmia?

"Com afrontem l’impacte psicosocial de la pandèmia?”

El dijous, 18 de febrer, va tenir lloc el webinar que ha encapçalat el segon cicle d’activitats del Campus SiS, des de les 11:30 fins a les 13:00 h, que va tractar de l’impacte psicosocial de la pandèmia, amb professorat i personal investigador del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i d’educació així com del Core de Salut Mental de la UAB. 

Cartell del 10è concurs d'addiccions:

10è concurs de clipmetratges sobre addiccions: "Tu punto de mira"

L'associació PDS presenta una nova edició del concurs universitari de clipmetratges de prevenció de riscos causats pel consum de drogues i altres conductes addictives. En el marc del programa "Tu Punto" es repartiran fins a 5.000 € als guanyadors. Fes clic a la notícia per a accedir al formulari d'inscripció!

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter