Actualitat

Cartell del 10è concurs d'addiccions:

10è concurs de clipmetratges sobre addiccions: "Tu punto de mira"

L'associació PDS presenta una nova edició del concurs universitari de clipmetratges de prevenció de riscos causats pel consum de drogues i altres conductes addictives. En el marc del programa "Tu Punto" es repartiran fins a 5.000 € als guanyadors. Fes clic a la notícia per a accedir al formulari d'inscripció!

Cartell sobre les 3es jornades de compra pública socialment responsable

III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h va tenir lloc la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

Participants de la trobada parlant en videotrucada

Trobada Fòrum Vives d'Universitats Saludables i Sostenibles

El passat dilluns 23 de novembre les universitats que formen part de la Xarxa Vives, entre elles la UAB, es van reunir per avaluar l'impacte de la crisi sanitària en la gestió de l'agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Cartell per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

La UAB participa a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

A punt de tancar novembre vam presentar un esdeveniment molt especial en el marc de les activitats del Campus SIS: La Setmana Europea de Prevenció de Residus. La UAB va participar en aquesta iniciativa amb la creació d'una campanya virtual que va tenir lloc des del dia 23 fins al 26 de novembre.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter