Sala de premsa Premsa i mitjans

Entrevistes

ImatgeFiscalia

L' Alumni de Dret Álvaro de Juan García, el fiscal més jove de tot l'Estat

Un cop acabat el Grau en Dret a la UAB, l'Álvaro de Juan García va decidir fer les oposicions de Judicatura, i les ha aprovat en poc més de dos anys. Ara s'ha convertit en el fiscal més jove de tot l'Estat, amb només 24 anys, i està col·laborant al Centro de Estudios Jurídicos de Madrid per un període de pràctiques d'un any.

Set estudiants protagonitzen la campanya publicitària de la UAB

Les seves cares apareixen aquests dies als vagons del Tram i dels Ferrocarrils de la Generalitat i als autobusos, així com a diferents mitjans de comunicació. No serveixen per anunciar un producte qualsevol: publiciten la universitat en la qual estan estudiant, la UAB. Són set alumnes de diferents estudis, amb diferents maneres de viure la universitat i de veure la vida.

Amelia Tiganus: "Abolir la prostitució és regular a favor dels drets humans"

L'escriptora d'origen romanès i activista contra l'explotació sexual i el sistema prostitucional Amelia Tiganus va oferir una xerrada a la Facultat de Filosofia i Lletres el 7 de març passat en un acte organitzat pel Departament d'Antropologia Social i Cultural de la UAB. Tiganus és l'autora de La revuelta de las putas. De víctima a activista (Sine Qua Non) i denuncia que el sector genera cinc milions d'euros diaris a Espanya.

Entrevista a Júlia Ruiviejo

"M'agradaria treballar per donar oportunitats als que estan en situació de desigualtat"

La Júlia Ruiviejo és l'estudiant que ha accedit a un grau a la UAB aquest curs amb la nota més alta, un 13,920, i cursarà el doble grau de Ciència Política i Gestió Pública + Sociologia. Voldria treballar per contribuir a que tothom tingui les mateixes oportunitats. Li preocupen les desigualtats i la crisi climàtica que estem vivint.

Entrevista a Eloi Sabater Navarro

"Sense una bona sanitat pública no podem progressar com a societat" 

Eloi Sabater Navarro és un dels estudiants que ha entrat amb la nota d'accés més alta a un grau universitari a la UAB aquest curs, amb un 13,860, i amb la selectivitat realitzada enguany, amb un 9,9, la millor de Catalunya, empatat amb altres sis alumnes. Farà Medicina, i viurà durant el curs a la Vila Universitària.