Entrevistes

imatge_jocs_florals

Els Jocs Florals de la UAB ja tenen guanyadors

Una desena d'estudiants de la UAB han guanyat les diferents modalitats dels Jocs Florals de la UAB, que s'organitzen des de vàries facultats. Tot i el confinament, hi ha hagut molta participació. Entrevistem al guanyador en la categoria de poesia en castellà per a estrangers, Santo Astorino, i a la guanyadora en la categoria de traducció anglès-castellà, Alba Navajas.

+

EntrevYayoHerrero

"Hem d'aprendre a viure bé amb menys"

Hem parlat amb l'activista Yayo Herrero, que ha vingut a la UAB per parlar d'ecofeminisme i emergència climàtica. Considerada una de les activistes més influents en l'àmbit ecofeminista a nivell europeu, parla de la crisi que està vivint l'actual civilització.

+

GingerLerner

"És necessària una altra manera de fer justícia”

La jutgessa nord-americana Ginger Lerner-Wren considera que cal humanitzar la justícia i fer-la més empàtica perquè el sistema funcioni. La que fou pionera en crear el primer Tribunal de Salut Mental dels Estats Units, ha vingut a Barcelona per participar a les jornades Justa-Ment, co-organitzades pel Core de Salut Mental de la UAB.

+

3Q Anne Cheng

"El nom Confuci és una invenció dels missioners jesuïtes"

Entrevista a la sinòloga francesa Anne Cheng, doctora honoris causa per la UAB a proposta de la Facultat de Traducció i Interpretació.

+

Arnau Noguera Segura 'Treure bones notes és qüestió de constància'

"Treure bones notes és qüestió de constància"

Arnau Noguera Segura, procedent de l'Institut Antoni Torroja (Cervera), ha estat l'estudiant que ha accedit a un grau de la UAB amb la nota més alta, un 13,866. Cursarà Genètica el curs vinent. No sap com serà la nova etapa a la universitat que ara inicia, però està molt il.lusionat.

+