La Fundació UAB

Vine al campus de la UAB i coneix els graus i els CFGS de la Fundació UAB

Una futura estudiant amb els seus pares mostra un díptic

T'esperem el proper dissabte 4 de maig amb la teva família per conèixer els Graus en Turisme, Turisme en Anglès, Direcció Hotelera i Prevenció i Seguretat Integral, i tots els CFGS de la Fundació UAB. A més, descobrireu el campus de la UAB en autocar i visitareu els nostres centres. Escull el torn que més et convingui i inscriu-te.

04/04/2024

El dissabte 4 de maig celebrem el Dia de les Famílies de la UAB, una jornada dirigida als futurs estudiants i les seves famílies per visitar el campus i conèixer de prop els graus i els CFGS, així com les instal·lacions de la universitat. A cada facultat i escola oferim xerrades on s'expliquen detalls sobre plans d'estudis, sortides professionals, pràctiques, intercanvis internacionals i tot el què necessitis saber.

A la xerrada també hi participaran estudiants, que compartiran la seva experiència universitària. En acabar us convidem a fer una visita guiada per les instal·lacions del centre i els seus serveis i un tour en autocar per tot el campus universitari.

Si t'interessen els Graus de TurismeTurisme en Anglès i Direcció Hotelera:

Un cop entris al formulari de registre, omple les dades sol·licitades, ves a l'apartat 26, "Escola FUAB Formació-Turisme i Direcció Hotelera (Escola Adscrita)" i tria el torn que més et convingui: a les 10h o a les 12h.

Registra't

Si t'interessa el Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online):

Un cop entris al formulari de registre, omple les dades sol·licitades, ves a l'apartat 25, "Escola FUAB Formació-Prevenció i Seguretat Integral (Escola Adscrita)", i tria el torn que més et convingui: a les 10h o a les 12h.

Registra't

Si t'interessen els cicles formatius:

Tria el torn que més et convingui i entra les teves dades per registrar-te:

Registra't al 1r torn (de 10 a 11:30h)

Registra't al 2n torn (de 12 a 13:30h)

 
No pots venir el 4 de maig? Tria la jornada de portes obertes que millor et vagi. Aquí tens totes les opcions:

Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera

Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online)

Cicles Formatius de Grau Superior