Els estudis

Portes obertes, sessions informatives i fires promocionals

Consulta totes les activitats i accions promocionals (presencials i online) que organitzem al llarg del curs perquè puguis conèixer i resoldre els teus dubtes sobre els CFGS de la Fundació UAB.

Dia de les Famílies: 4 de maig de 2024

Una jornada dedicada als futurs estudiants i els seus familiars per conèixer el campus de la UAB i els estudis de CFGS de la Fundació UAB. Inclou una xerrada informativa a càrrec de la directora, Mèrida Iglesias, amb participació d'estudiants que comparteixen la seva experiència, una visita al centre i un tour guiat pel Campus en autocar.

Inscriu-te a la sessió del dissabte 4 de maig, les 10 h

Inscriu-te a la sessió del dissabte 4 de maig, les 12 h

Jornades de Portes Obertes: d'abril a juliol

Els futurs estudiants i les vostres famílies esteu convidats a conèixer el Centre de Formació Professional Fundació UAB, al Campus de la UAB. Inclou una xerrada amb la participació d'estudiants que compartiran amb vosaltres la seva experiència, i una visita a les nostres instal·lacions i serveis. 

Comerç Internacional + Logística i Transport: dijous 16 de maig, 18:30h. INSCRIU-TE

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa - Ciberseguretat: dijous 23 de maig, 18:30h. INSCRIU-TE

Si no us és possible venir, consulteu les dates de les sessions online programades.

Sessions informatives online

Xerrades informatives en línia amb la participació d'estudiants que estan cursant el CFGS, que resoldran els teus dubtes i t'explicaran la seva experiència. 

Tots els CFGS: dijous 25 d'abril, 18:30h. INSCRIU-TE

Vocational Training in International Trade*: dilluns 29 d'abril, 18:30h. INSCRIU-TE, i dimarts 21 de maig, 18:30h. INSCRIU-TE

Comerç Internacional + Logística i Transport: dimecres 12 de juny, 18:30h. INSCRIU-TE

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa - Ciberseguretat: dijous 13 de juny, 18:30h. INSCRIU-TE

*La presentació es farà en anglès

Fires nacionals i internacionals

Vine a visitar-nos a les pròximes fires educatives, on t'informarem sobre la nostra formació i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

  • Orienta Sardegna (16, 17 i 18 abril)

Saló de l'Ensenyament: març 2025

Visita'ns a la fira de l'educació més important de Catalunya. A l'estand del Centre de Formació Professional Fundació UAB professors i estudiants et donaran informació sobre la matrícula, les assignatures, les pràctiques, les sortides professionals i molt més. A Fira Barcelona (Montjuïc).