Els estudis

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, perfil professional Ciberseguretat

Un dit prem sobre una pantalla amb una xarxa informàtica

Formació d'orientació pràctica que capacita per configurar, gestionar i mantenir sistemes informàtics amb especialització en la detecció, prevenció, supervisió i correcció d'atacs cibernètics.

Inici de curs 2024-2025.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en  Administració de Sistemes en Xarxa - Perfil professional Ciberseguretat de la Universitat Autònoma de Barcelona té com a objectiu formar professionals preparats per a:

  • configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics, garantint-ne la funcionalitat, la integritat dels recursos i serveis del sistema, amb la qualitat exigida i complint la reglamentació vigent.
  • analitzar la seguretat i proposar solucions als ciberatacs detectats, reconeixent-ne l'origen i motius; definir i implementar un funcionament segur per als dispositius mòbils i d’altres (IoT), i assegurar els serveis de xarxa per garantir-ne la seguretat.

Impartits per la Fundació UAB al campus de la UAB a Bellaterra, proporcionen a l’estudiant una formació teòrica i pràctica de qualitat, entrant en contacte amb un sector econòmic potent, amb moltes oportunitats laborals. 

Sortides professionals

  • tècnic o tècnica en: - administració de sistemes- serveis d'Internet- serveis de missatgeria electrònica- tele assistència- administració de bases de dades- xarxes- serveis de comunicacions- entorns web
  • responsable d'informàtica
  • personal de suport tècnic
  • supervisor o supervisora ​​de sistemes

Consulta tota la informació a la fitxa

Sol·licita més informació