Inserció laboral

Emprenedoria

Presenteu la vostra idea emprenedora als Premis CIEU

L’objectiu dels Premis CIEU a la idea més emprenedora és fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

Si esteu treballant en un projecte propi innovador, podeu participar als Premis CIEU a la idea més emprenedora. Organitzat pel Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU), el certamen està adreçat a:

  • la xarxa Alumni UAB
  • l’alumnat de l'Escola FUAB Formació (Arxivística i Gestió de Documents, Prevenció i Seguretat Integral i Turisme i Direcció Hotelera) i del Centre de Formació Professional Fundació UAB 
  • estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa
  • tota la comunitat universitària de la UAB.

S’hi poden presentar persones individuals o en equip amb un màxim d’una idea per persona o equip. El jurat, format per persones expertes reconegudes del món universitari i empresarial, valorarà els projectes en funció de l’originalitat i el grau d’innovació, l’adequació del perfil de l’emprenedor o complementarietat de l’equip, el coneixement del producte o servei, el coneixement dels clients potencial i la competència, la implementació de la idea i la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

Per participar-hi, heu de formalitzar la fitxa de participació i el full de registre de persones emprenedores del CIEU, que trobareu en les bases de la convocatòria.

La dotació econòmica segons les quatre categories és la següent:

  • Categoria Escola FUAB Formació. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.
  • Categoria Facultat d’Economia i Empresa. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.
  • Categoria resta de la UAB. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.
  • Categoria Alumni UAB. Compta amb dos àmbits, el general i el d’impacte social i sostenibilitat, cada un d’ells amb una dotació econòmica de 500 euros, que prové de la col·laboració amb Caixa d’Enginyers.

Consulta les bases dels Premis

Amb la col·laboració de:

Logo de Caixa d'Enginyers