Estudiar

Vine a conèixer el Grau

Portes obertes, sessions informatives i fires promocionals

Aquí trobaràs totes les activitats i accions promocionals (presencials i online) que s'organitzen al llarg del curs perquè puguis conèixer i resoldre els teus dubtes sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral, en les seves modalitats presencial i en línia.

Jornades de Portes Obertes (març-juny)

Un matí dedicat als nostres futurs estudiants i els seus familiars, per venir a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral i el campus de la UAB. Amb una presentació de la directora, Montserrat Iglesias-Lucía, i dels estudiants del grau, que comparteixen la seva experiència i fan una visita guiada pel centre. 

Sessions informatives presencials:

Dissabte 20 de maig, 10h Registra't

Dissabte 17 de juny, 10h Registra't

Security Fòrum (31 de maig i 1 de juny 2023)

Tant si t'interessa estudiar el grau o ets un professional del sector, no et perdis el Security Forum, la fira de la seguretat més important de Barcelona i visita el nostre estand. T'informarem de tots els estudis de grau, postgrau, màster i dels cursos d'especialització. Apunta't les dates i el lloc: del 31 de maig a l'1 de juny de 2023, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB).

Aconsegueix la teva entrada

Sessions informatives online (abril, juny)

Xerrades informatives online sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a càrrec de la directora, Montserrat Iglesias-Lucía, i estudiants del grau que compartiran la seva experiència.

Sessions informatives online:

Dia de les Famílies de la UAB: 6 de maig de 2023

El dissabte 6 de maig de 2023 els futurs estudiants i les seves famílies estan convidats a la UAB per conèixer de prop els graus i la Universitat. En dos torns, s'ofereix una presentació del grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online) i una visita guiada pel centre i els seus serveis a càrrec dels estudiants dels graus, així com un tour guiat pel Campus de la UAB en autocar.

Inscriu-te al torn de les 10

Inscriu-te al torn de les 12

Visites o sessions personalitzades

Amb una visita presencial o una reunió virtual, la coordinació del Grau t'atendrà de manera individualitzada per donar-te informació sobre els estudis i resoldre dubtes específics. Envia un correu electrònic a fuab.formacio@uab.cat o truca al telèfon 93 592 97 10 indicant les dades següents i ens posarem en contacte amb tu:

• Nom i cognoms
• Correu electrònic
• Telèfon de contacte
• Formació que t’interessa

Fires nacionals i internacionals

Vine a visitar-nos a les pròximes fires educatives, on t'informarem sobre la nostra formació i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir. En breus anirem publicant les fires on ens podràs trobar.

Jornada de Portes Obertes de la UAB

La UAB organitza cada any al febrer les Jornades de Portes Obertes per venir a conèixer el Campus de la UAB i els graus que més t'interessen.

Saló de l'Ensenyament (13-17 març 2024)

Participem a la fira de l'educació més important de Catalunya. A l'estand de la Fundació UAB, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, professors i estudiants del grau et donaran informació sobre l'accés, les assignatures, les pràctiques, les mencions, les sortides professionals, i molt més. Apunta't les dates: del 13 al 17 de març de 2024 a Fira de Barcelona (Montjuïc).