Estudiar

Vine a conèixer el Grau

Portes obertes, sessions informatives i fires promocionals

Aquí trobaràs totes les activitats i accions promocionals (presencials i online) que s'organitzen al llarg del curs perquè puguis conèixer i resoldre els teus dubtes sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral, en les seves modalitats presencial i en línia.

Jornades de Portes Obertes (març-juliol)

Un matí dedicat als nostres futurs estudiants i els seus familiars, per venir a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral i el campus de la UAB. Amb una presentació de la directora, Montserrat Iglesias-Lucía, i dels estudiants del grau, que comparteixen la seva experiència i fan una visita guiada pel centre.

Dimecres 20 de març, 17:30h INSCRIU-TE

Dissabte 18 de maig, 10h INSCRIU-TE

Dia de les Famílies UAB: 4 maig 2024

El dissabte 4 de maig, els futurs estudiants i les seves famílies estan convidats a la UAB per conèixer de prop els graus i la Universitat. En dos torns, s'ofereix una presentació del grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online) i una visita guiada pel centre i els seus serveis a càrrec dels estudiants dels graus, així com un tour guiat pel Campus de la UAB en autocar.

Inscripcions obertes

Fires nacionals i internacionals

Vine a visitar-nos a les pròximes fires educatives, on t'informarem sobre la nostra formació i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

  • Orienta Sardegna (16, 17 i 18 abril)

Sessions informatives online (abril-junio)

Xerrades informatives online sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a càrrec de la directora, Montserrat Iglesias-Lucía, i estudiants del grau que compartiran la seva experiència.

Security Fòrum (5-6 juny 2024)

Tant si t'interessa estudiar el grau o ets un professional del sector, no et perdis el Security Forum, la fira de la seguretat més important de Barcelona i visita el nostre estand. T'informarem de tots els estudis de grau, postgrau, màster i dels cursos d'especialització. Apunta't les dates i el lloc: 5 i 6 de juny de 2024, al Palau de Congressos de Barcelona.

Visites o sessions personalitzades

Amb una visita presencial o una reunió virtual, la coordinació del Grau t'atendrà de manera individualitzada per donar-te informació sobre els estudis i resoldre dubtes específics. Envia un correu electrònic a fuab.formacio@uab.cat o truca al telèfon 93 592 97 10 indicant les dades següents i ens posarem en contacte amb tu:

• Nom i cognoms
• Correu electrònic
• Telèfon de contacte
• Formació que t’interessa

Jornada Portes Obertes UAB (febrer)

Com cada any, la UAB organitza al febrer les Jornades de Portes Obertes perquè puguis venir amb els teus companys o el teu institut a conèixer el Campus de la UAB i els graus que més t'interessen.

 

 

Saló de l'Ensenyament (26-30 març 2025)

Participem a la fira de l'educació més important de Catalunya. A l'estand de la Fundació UAB, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, professors i estudiants del grau et donaran informació sobre l'accés, les assignatures, les pràctiques, les mencions, les sortides professionals, i molt més. Apunta't les dates: del 26 al 30 de març de 2025 a Fira de Barcelona (Montjuïc).