Mobilitat Internacional

La xarxa CONRIS

La xarxa CONRIS

CONRIS (Cooperation Network for Risk, Safety and Security) és una xarxa d'universitats amb programes de grau acreditats amb l'objectiu de donar visibilitat als estudis en matèria de risc, seguretat i prevenció a nivell europeu, generant programes comuns i d’intercanvi.

El 2007 es va iniciar aquesta xarxa, aglutinant institucions educatives d'Alemanya i Holanda, en una primera instància per impartir formació conjunta de cursos en l'àmbit de la prevenció i la seguretat.

Posteriorment es va anar ampliant i perfilant com una xarxa de networking de la que formen part universitats prestigioses i acreditades per realitzar projectes de col·laboració i intercanvi d'idees en camps de novedosa actualitat en matèrìa de seguretat i prevenció.

Per ingressar en aquesta xarxa, els centres han de sol·licitar-ho i complir una sèrie de requisits. Una vegada a l'any, les universitats membres es reuneixen per avaluar les sol·licituds d'ingrés de nou centres.

Les institucions del CONRIS han firmat acords de mobilitat per poder facilitar l'intercanvi d'investigadors i estudiants per participar a les setmanes internacionals que s'organitzen o a altres esdeveniments com la Universitat d'Estiu.

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB ha estat la primera universitat del sud d'Europa a ingressar en aquesta prestigiosa xarxa d'universitats.