Coneix el centre

Sobre el web

Requisits
 
Per tal de garantir el funcionament òptim del portal, els usuaris hauran de tenir les versions dels navegadors següents:

- Per als usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Windows es recomanen els navegadors Mozilla Firefox (última versió) o Internet Explorer versió 8.0 (o superior).

- Els usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Linux se'ls recomana actualitzar a Mozilla Firefox 2.0 o superior.

- Els que treballin amb Mac se'ls recomana utilitzar Mozilla Firefox 2.0 o Safari.

La pàgina web està optimitzada per a dues resolucions: 1280px i 1024px. Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS per gaudir de tota la interfície gràfica, tot i que aquests elements no són imprescindibles per navegar.

La comunitat universitària té a la seva disposició el Centre d'Assistència i Suport, al telèfon 93 581 21 00 o el Servei d’Informàtica del centre corresponent per a qualsevol aclariment.
 


Copyright
Fundació UAB és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral.

Fundació UAB és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.