Coneix el centre

Missatge de la directora

Missatge de la Directora Benvolgudes i benvolguts,

M'agradaria donar-vos la benvinguda a l'Escola FUAB Formació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Si estàs pensant estudiar Seguretat, jo t'animaria a fer-ho. És un món dinàmic i atractiu on cada dia és diferent de l'anterior, amb nous casos, nous reptes, nous objectius però sobretot NECESSARI. Estem envoltats per actuacions de seguretat, de les que moltes vegades no som ni conscients perquè existeixen professionals de la prevenció que s'encarreguen de què les persones puguem gaudir de la nostra vida i del nostre entorn tant personal com professional.

Prevenció i Seguretat Integral de la UAB va ser la primera escola universitària a nivell estatal en detectar que eren necessaris estudis universitaris especialitzats en prevenció i seguretat.

L’any 1999 va començar la primera promoció del Graduat en Prevenció i Seguretat Integral, pionera a l’Estat. Durant més de 20 anys, hem liderat la formació universitària en seguretat i prevenció, amb el Grau Oficial en Prevenció i Seguretat Integral, originàriament Graduat en Prevenció i Seguretat Integral, i amb la diversitat de màsters, postgraus i cursos d’especialització que donen resposta a les necessitats formatives del sector.

Som el primer centre que imparteix estudis en seguretat i prevenció, en superar una acreditació externa sobre la qualitat dels seus estudis (2016) i la primera universitat del sud d’Europa en formar part de la prestigiosa xarxa europea CONRIS d’universitats especialitzades en Safety and Security.

Aquest lideratge ens permet millorar constantment i adaptar-nos a les necessitats del sector per poder formar a grans professionals de la prevenció i la seguretat. Els nostres estudiants són els nostres millors representants!

Els estudiants es capaciten en tots els àmbits de la seguretat: pública, privada,  tecnològica... Si vens a estudiar amb nosaltres, aquesta formació multidisciplinària et permetrà triar entre un gran ventall de sortides professionals: detectiu privat, director de seguretat privada, tècnic superior de prevenció de riscos laborals amb les tres especialitats, officer compliance i consultoria, entre moltes més opcions.

Aquesta multiplicitat d’oportunitats laborals, el nostre enfocament de la seguretat basat en la prevenció i la professionalització, juntament amb la qualitat del professorat, dels estudis i dels nostres estudiants, permeten que tinguem una de les taxes d’inserció laboral més altes dels graus oficials universitaris: un 95% en la darrera enquesta d’inserció laboral, amb un 73% en càrrecs directius o tècnics.

El nostre objectiu és acompanyar-te i ajudar-te a aconseguir les teves fites. Ja sigui estudiant el Grau Oficial en Prevenció i Seguretat Integral o alguns dels màsters, postgraus o cursos d’especialització que oferim.

Dra. Montserrat Iglesias-Lucía

Directora