Actualitat

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Entre el 22 i el 26 de maig la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme prop de 150 sessions informatives de màsters universitaris, màsters de formació permanent, diplomes, cursos i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Diàlegs d'Orientació Professional del curs 2021-22

Maig 2023: Mes de l'Ocupació per a estudiants i alumni de Prevenció i Seguretat Integral UAB

Prevenció i Seguretat Integral UAB organitza diverses activitats per facilitar la incorporació al mercat laboral d'estudiants i alumni, en el marc del Mes de l'Ocupació, que habitualment es celebra al maig en el centre. Entre les sessions programades, hi ha tallers per crear el CV i adquirir habilitats per superar amb èxit entrevistes de treball; els Diàlegs d'Orientació Professional amb titulats de les tres mencions del Grau, el Workshop amb la trobada anual entre la comunitat universitària i les empreses del Sector, i la participació al Security Fòrum, la fira dels professionals de la Prevenció i Seguretat.

Estudiants del Grau guien als visitants de les jornades de portes obertes per les instal·lacions

Informa't sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a les jornades de portes obertes i a les sessions virtuals!

Ja et pots inscriure a les sessions informatives presencials i en línia que es porten a terme de març a juliol. Coneixeràs el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online) de la mà de la directora Montserrat Iglesias-Lucía, i dels estudiants que actualment el cursen i t’explicaran la seva experiència. La propera jornada de portes obertes és dissabte 17 de juny, a les 10 h. Registra't!

Manel Pascual Sánchez, guardonat en la categoria

Manel Pascual, guardonat amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 en Prevenció i Seguretat Integral

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB va reconèixer la trajectòria professional en innovació del titulat Manel Pascual Sánchez, guardonat amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 a la persona més emprenedora, en la categoria "Prevenció i Seguretat Integral". L'acte d'entrega de distincions es va celebrar el passat dilluns 8 de maig, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

Benvinguts i benvingudes

Serveis

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB