Coneix el centre

Arxiu de notícies

Montserrat Iglesias-Lucía i Anna Almécija durant la jornada Dones i Seguretat

La Jornada 'Dones i Seguretat' constata la necessitat d'incloure la perspectiva de gènere en seguretat pública i privada

La directora de Prevenció i Seguretat Integral UAB-EPSI, Montserrat Iglesias-Lucía, va presentar el 19 de setembre els resultats del segon estudi de l’Observatori Dona i Seguretat, que mostra un augment minoritari en la representació femenina al sector. Hi ha un retrocés en determinades escales de comandament. Si bé en organitzacions com els Mossos d’Esquadra han incrementat en un 10,34% les dones comissàries, en casos com les policies locals, hi ha una “irrellevant” representació de les dones en les escales superior (només un 1,13%). 

Integrants de l'Observatori durant una presentació de l'informe al Security Fòrum 2023

El centre organitza la jornada 'Dones i Seguretat: reptes i oportunitats'

La jornada inclourà la presentació del segon informe de l'Observatori Dona i Seguretat, en el qual hi participa la directora Montserrat Iglesias-Lucía, i una conferència de la professora Anna Almécija sobre perspectiva de gènere i polítiques de seguretat. L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 19 de setembre, a les 16h, a l'Edifici Blanc. Inscriu-te

Nous cursos d'especialització per a l'any acadèmic 2023-24

Noves especialitzacions en Prevenció i Seguretat per al curs 2023-24

El centre amplia la seva oferta de formació permanent, per al curs 2023-24, amb la creació de dues noves especialitzacions basades en les necessitats i demandes del Sector. A partir de l'octubre, s'impartirà el Curs en Pilot de Drons (escenaris STS01 i STS02), amb dues especialitats: "Radiofonista, Seguretat Pública i Privada", i "Radiofonista, Prevenció de Riscos Laborals"; i per altra banda, el Curs en Disseny dels Espais Públics i Prevenció de la Inseguretat. La inscripció ja està oberta!

Estudiants de 1r curs participant a la gimcana de 2022

Sessió d'acollida ludificada per iniciar el curs 23-24 per als estudiants de 1r del Grau presencial

El centre organitza una jornada d'acollida acadèmica ludificada per als estudiants de nou ingrés del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral, el dimecres 13 de setembre, a les 15 hores, a l'aula 207. L'activitat consistirà en realitzar una gimcana per conèixer els espais i serveis de l'Escola i del Campus de la UAB. Es recomana als estudiants de 1r curs que vinguin amb calçat còmode, que portin portàtil i tinguin a l'abast el seu NIU i contrassenya.

Titulats i titulades de la promoció 2022 del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral

Graduació dels titulats/des del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la promoció 2023

Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUAB Formació celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2023 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, de la modalitat presencial, el divendres 29 de setembre. L'acte es durà a terme a les 19 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Els graduats i graduades heu de confirmar la vostra assistència, i la dels vostres acompanyants, abans del 22 de setembre.

Noia estudiant caminant pel pont de la Plaça Cívica

Serveis oberts al campus durant l'agost de 2023

Podeu consultar els diferents serveis disponibles al centre i al campus UAB durant el període vacacional del mes d'agost. Alguns serveis funcionaran amb horaris especials, i amb atenció presencial o telemàtica.