Coneix el centre

Arxiu de notícies

Visita al complex Egara dels Mossos d'Esquadra

Els estudiants del Grau coneixen les diferents unitats operatives dels Mossos d'Esquadra

En dues visites realitzades al complex central Ègara dels Mossos d'Esquadra, els estudiants, de les mencions en Coordinació de la Seguretat Pública i en Direcció de la Seguretat Privada i la Investigació Privada del Grau, van poder conèixer de prop les tasques i funcions de diverses unitats operatives d'aquest cos policial, com la BRIMO, el Grup Especial d'Intervenció (GEI), la Divisió de la Policia Científica i els TEDAX-NRBQ.

Plantes congelades

Nou avís d'alerta per onada de fred al Campus

Protecció Civil alerta d'episodis de fred i neu al campus de la UAB ha activat el Pla PROCICAT en fase d'alerta en les properes hores. S'anirà informant de les mesures que calgui prendre en funció de l'evolució de les condicions meteorològiques.

Agustí Vehí, escriptor i desaparegut professor de l'Escola

Homenatge literari a l'exprofessor Agustí Vehí a Tiana

En el marc de l'11è Festival de Novel·la Negra Catalana de Tiana, es retrà un homenatge al reconegut escriptor d'aquest gènere, policia i exprofessor del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, Agustí Vehí, en el desè aniversari de la seva mort. L'acte es celebrarà el divendres 20 de gener, a les 19:30 h, a la Sala Albéniz, d'aquesta localitat, on també es presentarà la nova edició de la seva novel·la "Quan la nit mata el dia".

Estudiants treballant en equip a l'aula

La renovació de l'acreditació del Grau augmenta d'un a tres els subestàndards d'excel·lència

El Comitè d'Avaluació Externa (CAE) de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha emès un informe favorable per renovar l'acreditació del Grau en Prevenció i Seguretat Integral. Els estudis aconsegueixen tres subsestàndards amb excel·lència: la coordinació, la informació pública i els indicadors d'inserció laboral. Destaca el document l'alta qualitat dels estudis, l'excel·lent taxa d'incorporació al mercat de treball dels seus estudiants i alumni, el perfil del professorat, la dedicació de l'equip de direcció i el sentiment de pertinença a l'Escola de la seva comunitat universitària.

Estudiants del grau de Prevenció i Seguretat Integral visiten la central nuclear d'Ascó

Visita dels estudiants de grau a la central nuclear d'Ascó

D'entre les sortides que els alumnes del grau van fer el passat mes de desembre, destaca la visita a la central nuclear d'Ascó, Tarragona, en la que treballen tant antics alumnes EPSI com actuals. Els estudiants van conèixer de primera mà els processos que afecten la seguretat laboral d'un centre nuclear i com els desastres nuclears internacionals tenen efecte cascada a escala global, entre molts altres temes relacionats amb els seus estudis.