Estudiar

Saló de l'Ensenyament

Coneix els graus UAB de la mà dels UABers!

Saló de l'Ensenyament 2019

Del 13 al 17 de març de 2024, el Saló de l'Ensenyament acollirà un estand de la UAB on hi son representades totes les seves facultats i escoles: Facultat de Biociències, Facultat de Ciències, Facultat de Ciències de l'Educació, Facultat de Ciències de la Comunicació, Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, Facultat de Dret, Facultat d'Economia i Empresa, Facultat de Filosofia i Lletres, Facultat de Medicina, Facultat de Psicologia, Facultat de Traducció i d'Interpretació, Facultat de Veterinària i Escola d'Enginyeria.

Al nostre estand t’informaran els professors de cada grau i estudiants que l’estan cursant actualment. Els pots comentar dubtes o preguntes que tinguis sobre el grau que més t’interessi.

Al Saló també et podràs informar d'altres serveis de la UAB com ara el servei de llengües UAB Idiomes o bé sobre els habitatges de la Vila Universitària. També podràs veure el que t’ofereixen les nostres escoles adscrites: l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral i  l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

Descobreix quin dels nostres graus és per a tu al Saló de l’Ensenyament!