Estudiar

Matrícula de 1r curs

Matricula't des de casa teva amb tota comoditat

El centre facilita la matrícula online per a tots els estudiants de primer curs.

Fer la matrícula online és fàcil. Llegeix aquest pas a pas per fer-te una idea ràpida.

Vols reconèixer crèdits de CFGS o d'altres estudis universitaris?

Molt important: en el cas de voler reconèixer crèdits ja superats, has de consultar la informació relacionada amb el reconeixement i transferència de crèdits d'altres estudis universitaris i/o la referent al reconeixement d'estudis de Cicles Formatius de Grau Superior.

Aquest tràmit s’ha de realitzar prèviament a la matrícula: sol·licitud de reconeixement de CFGS

Prepara la documentació


Si tens alguna gratuïtat o descompte no informat en el moment de la preinscripció universitària, has de digitalitzar la documentació acreditativa i enviar-la mitjançant l'e-formulari de documentació abans de realitzar la matrícula.

Consulta de quines gratuïtats o descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas. 

Crea la paraula de pas per al NIU

La UAB t’ha assignat un NIU que necessitaràs per matricular-te. El NIU és el teu número d’identificació personal de la UAB, com si fos el teu DNI. Et permetrà accedir a diferents serveis, com ara el campus virtual o l’email de la UAB, i el necessitaràs per fer la matrícula. 

Hauràs d'esperar a rebre el correu electrònic de benvinguda que et farem arribar abans de clicar al següent enllaç per tal de conèixer-lo i crear la teva contrasenya associada:  Assignació de la paraula de pas a estudiants de nou accés.

Quan pots fer la matrícula online assistida?

Consulta l'apartat de data de matrícula de 1er curs. També t’informarem per correu electrònic del període i procediment de matrícula, així com la documentació que has d'aportar. 

És molt important que facis la matrícula dins del termini habilitat. Fora d’aquest termini es pot perdre la plaça i/o la possibilitat de fer la matrícula online. 

Consulta les assignatures a matricular

Consulta les assignatures que has de matricular de 1r curs i les seves guies docents:

Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial) i Grau en Prevenció i Seguretat Integral (en línia) 

Consulta els horaris de les assignatures a matricular.

Prepara el pagament

El pagament de la matrícula es fa sempre, dins del 10 dies posteriors a la seva formalització. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament.Calcula l'import de la teva matrícula i dels terminis amb aquest simulador

Al finalitzar la matrícula, si has triat el pagament domiciliat, has de descarregar el mandat de domiciliació (SEPA) i enviar-lo signat per mitjà d’aquest e-formulari

Fes la automatrícula

Accedeix a l'aplicació d'Automatrícula d'estudiants de nou accés, amb el teu NIU i la teva paraula de pas. El dia i hora el pots consultar a l'apartat de data de matrícula de 1er curs.

Per a més informació consulta el manual d'automatrícula online.

El pagament de la matrícula es fa segons l’opció que hagis triat, a partir dels 10 dies següents a la seva formalització. 

Tens dubtes sobre la matrícula?

Consulta el manual d'automarícula online i amplia la informació a la secció de preguntes freqüents de matrícula.

Si tens cap dubte, pots trucar al telèfon d'incidències amb l'automatrícula: 678789865 (estarà operatiu únicament dins el període d'automatrícula, de 8:30h a 18:00h), enviar un correu electrònic a graus.fuabformacio@uab.cat, o demanar dia i hora per cita prèvia