Estudiar

Data de matrícula d'altres cursos de Grau

Curs 2024-2025

Novetat: L’alumnat de 2n, 3r i 4t curs de graus de l’Escola FUAB Formació realitzarà pel curs 2024 - 2025 l’automatrícula sia.uab.es en línia. 

Consulta "Matrícula d'altres cursos de grau" per a informació sobre la teva automatrícula: el procediment que has de seguir i d'altres informacions relacionades per gestionar-la correctament i  amb el pas a pas on trobaràs també la documentació que has d'enviar ( si s’escau) i informació sobre beques i modalitats de pagament.

Consulta el dia i hora a partir del qual pots fer la teva automatrícula des de sia.uab.es a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat, sota l’apartat Matrícula i expedient, clicant Verificació de l'horari d'automatrícula

  • Període general de matrícula dels alumnes d’altres cursos: del 16 al 26 de juliol (ambdós inclosos)

IMPORTANT: El termini de matrícula pels alumnes amb TFG i/o pràctiques professionals o Alumnes Erasmus out amb actes pendents de qualificar és del 1 al 7 de setembre. 

Si tens algun dubte visita la pàgina de preguntes freqüents. També, pots trucar al telèfon d'incidències amb l'automatrícula: 678789865 (estarà operatiu únicament dins el període d'automatrícula) o pots demanar cita prèvia amb Gestió Acadèmica.