Convocatòria única Programa Erasmus+ i UAB Exchange Programme


La convocatòria única general del Programa Erasmus+ i del UAB Exchange Programme, té la finalitat de promoure la mobilitat d'estudiants de grau i màster en la modalitat d’estudis i pressuposa el posterior reconeixement de les assignatures cursades a l’estranger. No obstant, la realització de l’intercanvi no suposarà el dret d'obtenir la titulació en la universitat de destinació.
Els estudiants de grau podran participar en un programa d’intercanvi, com a màxim, dos cursos acadèmics.
Hi haurà un únic formulari de sol·licitud per a tots dos programes i dins la sol·licitud l’estudiant podrà incloure places de tots dos programes indistintament.
 
El Programa Erasmus+ Estudis facilita als alumnes matriculats en universitats europees, l'estada acadèmica en una altra universitat europea pertanyent a un dels 28 estats membres de la Unió Europea, els països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), Turquia i la República de Macedònia.
Tot i que Suïssa està fora del programa Erasmus+,  l’intercanvi amb aquest país és possible i els estudiants que obtinguin plaça a una destinació d’aquest país rebran el finançament directament del govern suís en comptes de la Unió Europea (Swiss-European Mobility Programme).
 
El UAB Exchange Programme facilita als estudiants matriculats a la nostra universitat l'estada acadèmica en una universitat estrangera que no participi en el programa Erasmus+.