Màsters i Postgraus Més de 400 màsters i postgraus per fer un pas endavant en la teva carrera professional. Tria futur, tria UAB.

Modalitats de pagament

La UAB accepta diferents formes de pagament, però no totes són aplicables a tots els programes. Alguns cursos d'especialització ofereixen també la possibilitat de fraccionar el pagament. Per conèixer en detall les formes de pagament i la possibilitat de fraccionar-lo, consulta la fitxa de l'estudi que t'interessa a l'oferta de cursos d'especialització.

Les formes de pagament més habituals són les següents:

 • Targeta de crèdit o dèbit (TPV-Terminal punt de venda)
  Pots realitzar el pagament amb targeta de crèdit o de dèbit. Les úniques targetes que acceptem, però, són Visa i MasterCard.
  Recorda que moltes targetes tenen un límit disponible diari. Si no el coneixes, assegura’t que aquesta limitació és superior a la quantitat que vols fer efectiva contactant amb la teva entitat bancària.
 • Document de pagament (Entitat financera)
  Es tracta d’un document amb codi de barres que et permet realitzar el pagament de manera presencial a qualsevol oficina de BBVA ja sigui en efectiu, amb xec o al caixer automàtic.
 • Transferència bancària
  També pots realitzar el pagament fent-nos una transferència bancària. En el moment de triar aquesta modalitat de pagament, hauràs d’imprimir el document que es generarà automàticament amb les dades bancàries on fer la transferència.
 • Factura d’empresa o d’autònom
  Si alguna institució o empresa es fa càrrec de la teva matrícula, de manera total o parcial, t’ha de fer una carta timbrada amb el segell de l'empresa on hi constin:
  • Les seves dades fiscals (Nom fiscal, NIF i raó social)
  • El nom del programa al qual et matricules
  • L’import del qual es fa càrrec l'empresa
  • El teu nom i cognoms complets
  Amb aquesta modalitat la Universitat Autònoma de Barcelona facturarà directament a l’empresa o institució la teva matrícula.


En qualsevol cas, pots demanar-nos una factura en el moment de formalitzar la teva matrícula. Hauràs de triar la modalitat "document de pagament" o "transferència" i en acabar el procés de matrícula, no fer cap pagament i enviar un correu electrònic a ep.factures@uab.cat. Un cop la rebis, segueix les instruccions que hi figuren per tal de procedir al seu pagament.

Si tens qualsevol dubte, pots consultar l’RD 1619/2012 de 30.11.2012 que regula les obligacions de facturació.