Inscripció

Demanar l’admissió a un màster o postgrau de la UAB és fàcil. Tens tota la informació de com fer-ho, així com les dates i la documentació necessària a la fitxa de cada programa: consulta l’oferta de màsters i postgraus propis.

A més, en tot moment pots consultar la coordinació  del programa, a qui pots plantejar qualsevol dubte a través del formulari que trobaràs a la fitxa de cada màster o postgrau.

L'admissió serveix per comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. El procés d’admissió consisteix en què els estudiants interessats en cursar un màster o un postgrau sol.liciten accedir-hi, i la coordinació del programa els admet o no (o els deixa en llista d’espera).

Per sol.licitar l’admissió, cal que realitzis una inscripció (alguns coordinadors o centres adscrits o vinculats poden parlar de “sol.licitud d’admissió” o de “preinscripció”: són diferents terminologies per referir-se al mateix procés).

El procés d’admissió pot ser substancialment diferent en funció de si el màster o el postgrau que t’interessa es gestiona a la UAB o a través d’un centre adscrit. Et recomanem que segueixis les instruccions i el vídeo que trobaràs a l’apartat “Admissió” de la fitxa del màster o postgrau que t’interessa (consulta l’oferta de màsters i postgraus).