Inscripció

Demanar l’admissió a un curs d'especialització de la UAB és fàcil i serveix per comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim.

El procés d’admissió consisteix en què els estudiants interessats en fer un curs d’especialització sol·liciten accedir-hi a través de la inscripció. La coordinació del programa els admet, els exclou o, en alguns casos, els deixa en llista d’espera.

Tens tota la informació de com fer-ho, així com les dates i la documentació necessària a la fitxa de cada programa: consulta l’oferta de cursos d’especialització. A més, en tot moment pots consultar la coordinació del programa, a qui pots plantejar qualsevol dubte a través del formulari que trobaràs a la fitxa de cada curs d’especialització.

Per sol.licitar l’admissió, cal que realitzis una inscripció. El procés d’admissió pot ser diferent en funció de si el curs d'especialització que t’interessa es gestiona a la UAB o a través d’un centre adscrit. Et recomanem que segueixis les instruccions i el vídeo que trobaràs a l’apartat “Admissió” de la fitxa del curs d'especialització que t’interessa (oferta de cursos d’especialització).