TFG 2020-2021

Treball de Fi de Grau (TFG)

Imatge TFG

 

El Treball de Fi de Grau (TFG) és una matèria obligatòria de 12 crèdits ECTS. Els alumnes faran un treball inèdit de caràcter individual en el que hauran d'aplicar de forma integrada els coneixements i competències adquirits al llarg dels seus estudis de grau. Cada estudiant matriculat en el TFG tindrà un tutor de qui rebrà l'assessorament adequat per superar satisfactòriament aquesta matèria. Els estudiants triaran el tema, i el seu corresponent tutor, seqüencialment i per ordre decreixent als seus expedients acadèmics. El TFG haurà d'estar escrit en català, castellà o anglès. Els estudiants del graus d'ADE i Economia en anglès hauran d'escriure'l obligatòriament en anglès.

 

Enllaç a l'aplicació del TFG (assignació de treballs, lliurament de treballs, ...)Per a qualsevol consulta relacionada amb el TFG contacteu a través del correu electrònic tfg.fee@uab.cat

 

 

 

Sessions informatives Treball de Fi de Grau 2020-21:

Campus de Bellaterra
 

Grau Dia Hora Aula
ADE + Dret pendent pendent pendent
Economia 7 d'octubre 13:30 Sala d'Actes
Economia 7 d'octubre 15:00 Sala d'Actes
ADE 6 d'octubre 13:30 Sala d'Actes
ADE 6 d'octubre 15:00 Sala d'Actes
ADE anglès/Economia anglès 8 d'octubre 13:30 Sala d'Actes


Campus de Sabadell
 

Grau Dia Hora Aula
Empresa i Tecnologia 7 d'octubre 13:15 21
Comptabilitat i Finances (grup 10) 8 d'octubre 13:15 26
Comptabilitat i Finances (grup 50) 8 d'octubre 20:15 26

 


Publicació dels Treballs Fi de Grau al Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la UAB:

Per això s’ha omplir i signar la següent autorització  i enviar-la a bib.socials.produccio.cientifica@uab.cat. En aquesta autorització  s'ha de triar una llicència Creative Commons. Aquí podeu trobar informació que us pot ajudar a conèixer i triar un tipus de llicència en funció de si es vol permetre usos comercials i modificacions de l’obra.

Enllaç al dipòsit digital de documents (DDD)