Visita a les instal·lacions de recerca i innovació en sostenibilitat de l'Escola d'Enginyeria de la UAB

Visita instal·lacions Escola Enginyeria Ruta de la Innovació

El Parc de Recerca UAB organitza una visita a l’Escola d’Enginyeria de la UAB per aproximar les instal·lacions de recerca i innovació del campus de la UAB, amb la« Ruta de la Innovació: Circularitat i Sostenibilitat», a les empreses del territori. Es celebrarà el pròxim 17 de maig, de les 16.00 h a les 18.00 h, i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia.

25/04/2023

L'objectiu d’aquesta ruta de la innovació és posar en contacte les empreses i start-ups del territori amb els grups, serveis i centres de recerca ubicats al campus de la UAB, i que el sector industrial conegui què els poden oferir.

En aquesta ocasió, la temàtica serà la circularitat i la sostenibilitat i es visitarà les instal·lacions i laboratoris de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, concretament, el grup de Compostatge de Residus Sòlids Orgànics (GICOM), el grup de Tractament Biològic d'Efluents Líquids i Gasosos (GENOCOV) i el grup de Biodegradació de Contaminants Industrials i Valorització de Residus.

En els laboratoris i instal·lacions que es visitaran es desenvolupen projectes d’investigació i innovació entorn a la circularitat i la sostenibilitat. El Grup de Compostatge de Residus Sòlids Orgànics (GICOM) es dedica a la recerca i desenvolupament de tècniques per a la valorització dels residus orgànics mitjançant el seu compostatge. Per altra banda, Grup de Tractament Biològic d'Efluents Líquids i Gasosos. Eliminació de Nutrients, Olors i Compostos Orgànics Volàtils (GENOCOV) investiga i desenvolupa tecnologies per a la depuració d’aigües residuals i l’eliminació de nutrients, olors i compostos orgànics volàtils. Per acabar, el Grup de Biodegradació de Contaminants Industrials i Valorització de Residus treballa en la cerca de solucions sostenibles per a la gestió de residus i la descontaminació de sòls i aigües; utilitzant la biodegradació i altres tècniques per a la valorització de residus i l’eliminació de contaminants industrials.

L’aforament a la ruta és limitat, així que les places es confirmaran segons l’ordre d’inscripció a través d’aquest formulari.