Quines necessitats educatives té el sector industrial biotecnolňgic?

UrBioFuture

En el marc del Projecte europeu UrBioFuture, l'Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB ha llançat una enquesta dirigida a les empreses del sector "bio" per entendre les seves necessitats educatives futures.

12/07/2019

Amb l'objectiu de posicionar Europa com a referent mundial del sector "bio", el projecte UrBIOfuture pretén identificar les discordances entre l'oferta formativa i les necessitats reals dels professionals i empreses del sector, aconseguir l'alineament entre les institucions educatives i de recerca amb el sector industrial, i proposar una eina que permeti promoure les vocacions en el sector.

Per això, ha llançat aquesta enquesta, que permetrà conèixer les necessitats de les empreses i avaluar si els sistemes educatius actuals s’enfronten a aquestes necessitats. 

L’enquesta comprèn 54 preguntes i té una durada aproximada de 40 minuts. S’hi pot accedir a través del següent enllaç.

Aquesta iniciativa compta amb el cofinançament del consorci Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU), en el marc del programa europeo Horitzó 2020.
 

Més informació: Pŕgina web d'UrBioFuture

 

Notícies relacionades

De la Cičncia al Mercat

En marxa el programa d'emprenedoria "De la Cičncia al Mercat"

Comença la segona edició del programa “De la Ciència al mercat”, una iniciativa de la UPC, la UB i la UAB orientada a la promoció de l'emprenedoria d'estudiants i persones titulades de màster o doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. El curs abasta diversos aspectes sobre transferència de tecnologia o coneixement i creació d'empreses.

Totes les notícies