Noves càpsules formatives per a persones emprenedores

Noves càpsules formatives per a persones emprenedores

El Parc de Recerca UAB organitza diferents càpsules formatives per donar eines i tècniques a les persones que estan tirant endavant projectes d'emprenedoria en aquests moments d'incertesa. Hi haurà sessions sobre opcions de finançament alternatiu, competències digitals, màrqueting, entre d'altres.

04/06/2020

Aquest nou cicle, que porta el títol d'Eines per a l'emprenedoria, s'ha planificat pensant en persones que tinguin un projecte emprenedor, personal investigador o empreses. Seran cinc sessions, que es faran virtualment, els dijous dels mesos de juny i juliol a les 16 h.

Hi haurà formacions sobre com donar a conèixer el teu projecte, com es pot aconseguir finançament per mitjà de les donacions, quines competències ha de tenir el professional de futur, i com el blockchain i el design thinking et poden ajudar a innovar i a repensar la teva idea de negoci.

Pots fer la inscripció al curs sencer o bé només a determinades càpsules.

Programa

 • 4 de juny: Blockchain, comptabilitat de triple entrada, contractes intel·ligents i dinàmics. A càrrec d’Alvaro Solache, psicòleg social, emprenedor, inversor i amb més de vint anys d’experiència en recursos humans i gestió de projectes. 
   
 • 11 de juny: Com vendre el teu projecte amb una bona estratègia de màrqueting. Per aquest taller comptarem amb Jorge Rogríguez, de l'agència Design Thinkers Group. 
   
 • 18 de juny: Professional of the future: forming and developing competencies of the professional of the new times (aquesta sessió serà en anglès). Amb Alina Valencia, Chief Business Development Officer in Galactica Biotech and CEO in Consulting Agency "A-line". 
   
 • 25 de juny: Crowdfunding, una altra via de finançament. Aquesta càpsula la farà Valentí Acconcia, consultor amb una àmplia experiència en micromecenatge.
   
 • 2 de juliol: Introducció al design thinking. Aquesta sessió la conduirà David Hernández, emprenedor i expert en design thinking de la Unitat d’Emprenedoria del Parc de Recerca UAB.

Una vegada feta la inscripció, rebreu les indicacions concretes per saber com seguir les formacions, que es faran a través de l’eina Teams.

Si voleu demanar informació podeu escriure a Meritxell.Cardus@uab.cat.