L'NFFA Europe busca nous serveis cientificotècnics i laboratoris per a la recerca a la nanoescala

NFFA Call for new access providers

El projecte europeu NFFA Europe, en el qual participa el Servei de Microscòpia de la UAB i el Parc de Recerca UAB, obre una convocatòria per incloure nous proveïdors per reforçar la seva oferta d’eines, tecnologies i serveis per a la investigació en nanociència i nantecnologia. El termini per enviar sol·licituds està obert fins el 31 de març.

08/03/2023

L'NFFA Europe és una plataforma d’accés obert que agrupa infraestructures científiques en nanociència d’arreu d’Europa. Aquesta iniciativa permet a personal investigador, empreses i entitats accedir a instal·lacions punteres per fer recerca a la nanoescala, amb la més àmplia gamma d’eines i més de 180 tècniques disponibles, que inclouen des del desenvolupament de models teòrics i simulacions numèriques amb superordinador, fins a la síntesi de nanomaterials, i diferents processos de fabricació i caracterització d'estructures a la nanoescala. 

El projecte ha llançat una convocatòria per ampliar el seu catàleg i consolidar aquesta infraestructura de recerca distribuïda. La convocatòria està oberta a organitzacions d’investigació i empreses privades de la UE o països associats que estiguin interessats a oferir accés a les seves instal·lacions d’última generació als usuaris de l’NFFA.

Les entitats interessats en participar en aquest projecte de recerca innovador i integrador, poden presentar la seva sol·licitud a través del web del projecte abans del 31 de març.