L'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen el Programa Explorer "Joves amb Idees"

L'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen el Programa Explorer

El programa, una iniciativa del Banc Santander, va dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys amb ganes de desenvolupar un projecte innovador. La idea guanyadora viatjarà a Silicon Valley i optarà a un finançament de fins a 60.000 euros.

04/12/2018

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen plegats el Programa Explorer "Joves amb idees". Dirigit a universitaris d'entre 18 i 31 anys, el programa pretén potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves de tot l'estat espanyol. El programa és una iniciativa del Banc Santander a través de Santander Universitats, amb la col·laboració del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

Explorer és un programa formatiu de cinc mesos, durant els quals els participants desenvoluparan les seves idees, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament personalitzat d'experts en innovació i models de negoci.

Un cop finalitzada la formació, el projecte més ben valorat de l'Explorer Space Sant Cugat-PRUAB viatjarà a Silicon Valley, el referent mundial en innovació i emprenedoria, al costat d'altres 56 emprenedors de tot el país on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, el programa Explorer també compta amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer Award -impulsat per Indra, que oferirà 3.000 euros i assessorament per part d'experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Tots els interessats en participar en el programa es poden inscriure durant el mes de desembre a través d'aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies