El Programa Consolida't dona suport a microempreses i autònoms a enfortir el seu projecte

Inscripcions obertes al Programa Consolida't dirigit a microempreses i autònoms

El Parc de Recerca UAB impulsa una nova edició del Programa Consolida't per donar suport a les microempreses i a les persones autònomes a consolidar, enfortir o reinventar els negocis. El projecte de cada autònom constitueix l'eix vertebrador del programa.

27/02/2024

El programa Consolida't centra la seva activitat en el projecte de cada autònom i microempresa, i basa el seu èxit en un mix d'assessorament, formació i networking.

El Programa Consolida't ofereix de forma gratuïta assessorament personalitzat i formació en gestió empresarial a microempreses, persones treballadores autònomes i exautònoms/es que després d'haver cessat la seva activitat vulguin tornar a emprendre-la. 

Experts de l'àmbit empresarial analitzaran la situació particular, les fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. D'aquesta manera, els guiaran amb un pla d'acció per donar un nou impuls a la seva activitat professional. 

Paral·lelament, es complementarà l’assessorament amb sessions de formació en què es tractaran temes com el compte de resultats, la planificació de la tresoreria, aspectes jurídics i documentals de l’activitat, màrqueting digital, gestió eficaç del temps o comunicació, entre altres. 

També s'impulsarà el procés de networking entre els participants del programa, i es facilitarà l’intercanviï de coneixements i experiències. 

Les persones interessades a participar poden fer la inscripció al web del programa.