Convocatòria oberta per accedir a infraestructures de biotecnologia industrial

3a Convocatòria IBISBA 1.0

El projecte europeu IBISBA 1.0, en què participa la UAB, ha obert la tercera convocatòria, que ofereix l’accés subvencionat a instal·lacions de recerca de biotecnologia industrial a personal investigador d’universitats i empreses. La data límit per participar-hi és el 22 d'octubre.

18/09/2019

Mitjançant el seu programa d’accés transnacional, l’IBISBA 1.0 ofereix a usuaris externs  l’accés subvencionat a un ampli ventall d’instal·lacions especialitzades en biotecnologia industrial, tecnologies de gamma alta i serveis innovadors, que inclouen una contribució als costos de viatge i de subsistència dels usuaris. A més, els usuaris escollits també tindran l’acompanyament continu per fer madurar la seva tecnologia, fins a nivells avançats. 

La tercera convocatòria estarà oberta fins al proper 22 d'octubre al web del projecte. Concretament, en aquesta ocasió, es busquen projectes que requereixin les següents instal·lacions:

  • Recerca sobre microalgues.
  • Disseny, construcció, cribratge i/o evolució de cèl·lules microbianes automatitzades.
  • Identificació i caracterització d’enzims.
  • Òmiques.
  • Biocatalisi, biosensor de proteïnes òptiques.
  • Bioprocessos, bioreactors automatitzats.
  • Proves de bioprocessament a escala pilot.
L’IBISBA reuneix infraestructures de setze universitats i centres d'investigació europeus, entre elles la UAB, que posa a disposició del projecte la Planta Pilot de Fermentació i diferents laboratoris del Departament d'Enginyeria Química Biològica i Ambiental. L'objectiu del projecte, que durarà quatre anys i té un pressupost de cinc milions d'euros, és desenvolupar projectes innovadors que augmentin l'eficiència, competitivitat i sostenibilitat dels bioprocessos i, alhora, promoure la transició cap a la bioeconomia.
 

Més informació: Web del projecte IBISBA 1.0

 

Notícies relacionades

Totes les notícies