44 joves del Vallès inicien el programa d'emprenedoria Explorer

Acte d'inauguració de l'Explorer

El dimecres 18 de gener, ha tingut lloc a la Masia de Can Serra a Rubí, la inauguració del Programa Explorer «Joves amb solucions» per donar el tret de sortida a una iniciativa d’impuls i suport a l’emprenedoria que promou el Parc de Recerca UAB amb els ajuntaments de Cerdanyola, de Sant Cugat i de Rubí.

19/01/2023

L’acte ha comptat amb les intervencions del regidor del servei de Rubí Forma i del Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí, Víctor García; la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, Carme Arche; la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Cugat, Elena Vila; la directora del Parc de Recerca UAB, Rosa María Sebastián, i el responsable d’Institucions de Catalunya del Banc Santander, David Baños.

Per aquesta edició del programa s’han seleccionat 25 joves, que desenvoluparan 14 projectes emprenedors. Durant 12 setmanes, l'Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides.

La formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de Q&A amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Aquesta iniciativa d’impuls al talent jove està promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE). A més, té el suport de la Diputació de Barcelona.