Actualitat

IMG_donesinvisibles_FP

Dones: invisibles per la medicina

El proper dia 12 de març a les 12h, la Dra. Carme Valls-Llobet impartirà una xerrada a la Facultat de Medicina per explicar com en l’àmbit mèdic s’ha invisibilitzat la dona i la seva salut al llarg de la història i encara avui. La xerrada ha estat organitzada per la Facultat de Medicina i l’Institut.

Mans hiperlaxes / manos hiperlaxas

Nou estudi sobre hiperlaxitud i alimentació

Un equip d'investigadores de la UAB i de la Universitat de París estan duent a terme un estudi per explorar les alteracions alimentàries, infrapès i sobrepès-obesitat en persones amb hiperlaxitud articular.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Comunicació impossibilitat de seguiment de la docència vinculat al COVID

[01/02/2021]

L’alumnat de la Facultat de Psicologia (grau o màster oficial) en situació d'impossiblitat de seguir l’activitat acadèmica durant el curs 2020/21 per raons vinculades a la COVID-19, que tingui necessitat de sol·licitar adaptació de les activitats docents/avaluatives previstes, pot emplenar aquest FORMULARI, tot aportant la documentació acreditativa de la situació.

Certificat de crèdis sanitaris i certificat formació pedagògica

[01/02/2021 - 30/04/2022]

Per accedir al Màster en Psicologia General Sanitària, no has de sol·licitar cap certificat perquè la Conferència de Degans i Deganes de Psicologia de les Universitats Espanyoles va aprovar que totes les titulacions de Llicenciatura i Grau en Psicologia de les universitats espanyoles anteriors a l'ordre CNU/1309/2018, compleixen el requisit dels 90 crèdits sanitaris.

Si necessites un certificat de formació pedagògica i didàctica, i et vas llicenciar en Psicologia abans de 1 d'octubre de 2009, ho has de sol·licitar a través del correu: ga.psicologia@uab.cat

Aquests tipus de certificat NO es poden descarregar on-line a través de sia.uab.cat

Veure més avisos
Eleccions a la Junta de Facultat

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina