Actualitat

Coronavirus

La UAB suspèn l'activitat presencial

D’acord amb el Reial Decret 463/2020 aprovat pel Govern espanyol pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, la UAB ha reduït l’activitat presencial a aquella imprescindible per garantir la seguretat de les persones i de les instal·lacions i ha acordat mesures per a la finalització del curs. El canal permanent de comunicació sobre la crisi sanitària serà el portal web de la universitat (www.uab.cat/coronavirus).

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Tancament atenció presencial

[16/03/2020 - 13/04/2020]

Seguint indicacions de les autoritats competents, la Gestió Acadèmica de Psicologia no realitzarà atenció presencial, us atendrem a través del correu: ga.psicologia@uab.cat i de la resta de correus específics.

Període modificacions de matrícula 2n semestre 2019-20

[20/01/2020] Del 10 al 16 de febrer 2020: els alumnes poden realitzar modificacions de matrícula de les assignatures del 2n semestre per via telemàtica, a través del portal web de Secretaria virtual: http://sia.uab.cat/ ALUMNES: Automodificació de matrícula.

El 17 i 18 de febrer de 2020: els alumnes que no hagin pogut realitzar la modificació desitjada i puguin justificar motius laborals, de salut, etc, ho hauran de sol·licitar de forma presencial a la Gestió Acadèmica. 
 

Formulari Convocatòria única Facultat Psicologia i Logopèdia

[05/11/2019] La Junta Permanent de la Facultat de Psicologia, en sessió extraordinària del 4 de novembre, ha aprovat el procediment pels estudiants que vulguin sol·licitar l'avaluació única d'alguna de les assignatures del primer semestre.
Per sol·licitar-ho, s'ha de fer per escrit del 5 al 10 de novembre de 2019, signant el compromís a través del següent formulari: 
https://eformularis.uab.cat/web/facultat_psicologia/convocatoria-unica


 

Veure més avisos
Eleccions a la Junta de Facultat