On t'agradaria anar d'intercanvi?

Avisos

Nova convocatòria de mobilitat nacional SICUE per al curs 2023/24

[28/03/2022]

CONVOCATÒRIA DE MOBILITAT NACIONAL SICUE UAB CURS 2023-24

Ja podeu consultar la convocatòria 2023/24 així com les instruccions per sol·licitar una plaça d'intercanvi al programa SICUE.

La convocatòria de mobilitat nacional per al curs 2023–2024 estarà oberta del 13 al 27 de febrer de 2023. 

Podeu consultar la informació actualitzada de la convocatòria de mobilitat nacional SICUE en aquest document. i també a la pàgina web de la UAB, apartat Mobilitat

El llistat actualitzat de destinacions SICUE de la Fac. de Psicologia, el podeu consultar aquí.

Per a més informació sobre destinacions de la Facultat de Psicologia o altres consultes, podeu contactar a intercanvis.psicologia@uab.cat

 

 

 

Nova convocatòria de mobilitat internacional per al curs 2023/24

[28/03/2022]

CONVOCATÒRIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL UAB ESTUDIS 2023-24

Ja podeu consultar la convocatòria 2023/24 així com les instruccions per sol·licitar una plaça d'intercanvi.

La convocatòria de mobilitat internacional per al curs 2023–2024 estarà oberta del 24 d'octubre al 7 de novembre de 2022. 

Podeu consultar el mapa de destinacions genèriques en aquest enllaç  i la informació actualitzada de la convocatòria de mobilitat internacional en aquest document.

El llistat actualitzat de destinacions Erasmus de la Fac. de Psicologia, el podeu consultar aquí.

Per a més informació sobre destinacions de la Facultat de Psicologia o altres consultes, podeu contactar a intercanvis.psicologia@uab.cat

 

 

 

El Col·lectiu d'Estudiants de Psicologia presenta el programa RIAMEP, una xarxa de tutorització d'estudiants de Psicologia de SICUE

[25/04/2022]

La Red Universitaria de Apoyo a la Movilidad Estudiantil de Psicología (RIAMEP) és un programa promogut pel Col·lectiu d'Estudiants de Psicologia (CEP-PIE) i té l'objectiu de crear una xarxa de tutorització entre l'estudiantat de les facultats de Psicologia d'Espanya, dedicada al suport i ajuda a l’alumnat de SICUE per afavorir la seva integració a la universitat i a la ciutat de destí.

Les persones tutores poden ser qualsevol estudiant d'una universitat espanyola que estigui disposada a donar orientació a una estudiant de SICUE a la seva mateixa universitat. L'assessorament que oferirà la persona tutora està enfocat en les següents funcions: estil docent o forma de treball habitual de la facultat, oci de la ciutat, vies de desplaçament urbà de la ciutat i orientació a la nova ciutat, entre d'altres.

El període d'inscripció de tutorització està obert i les persones interessades hauran d'inscriure's a través d'aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb les persones representants de la UAB al CEP-PIE:

Per a més informació sobre el col·lectiu, podeu consultar el seu lloc web.

Veure més avisos

UAB Incoming exchange students

Més informació UAB