La Fundació UAB

Maria Espadalé, nova vicepresidenta executiva de la Fundació UAB

Maria Espadalé nova vicepresidenta executiva

La nova vicepresidenta executiva de la Fundació UAB, Maria Espadalé, ha assumit el nou càrrec aquest dimecres 10 de febrer. Del juliol de 2016 a octubre de 2020 ha estat cap del Gabinet del Rectorat.

12/02/2021

Maria Espadalé ha assumit aquest dimecres 10 de febrer el càrrec com a nova vicepresidenta executiva de la Fundació UAB. Anteriorment, havia estat la cap del Gabinet del Rectorat de la UAB des de l’any 2016. També havia exercit com a administradora de centre de les facultats de Filosofia i Lletres i de Psicologia, i tècnica d’auditories de gestió acadèmica i sistema ISO de Qualitat al Servei de Biblioteques.

És llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB, i compta amb un Diploma de Postgrau en Comunicació Empresarial per l’Institut d’Educació Contínua de la UPF, i un Màster en Gestió i Direcció Universitàries per la Fundació Universitat Politècnica de Catalunya.

Com a vicepresidenta executiva de la Corporació, Maria Espadalé donarà suport a l’equip de govern de la UAB en la planificació estratègica i posada en funcionament de nous projectes i estudis, assumirà l’organització dels serveis administratius i econòmics de la Fundació UAB i direcció del personal, i serà la responsable del control de la gestió dels ingressos i despeses dels pressupostos de la institució.

La nova vicepresidenta executiva també haurà de vetllar pel compliment dels acords dels òrgans de govern de la Universitat relatius a la Fundació UAB, i assumir totes aquelles competències que se li atorguin als Estatuts.

Nous membres del Patronat de la Fundació UAB

Maria Espadalé s'ha incorporat al Patronat de la Corporació UAB com a vicepresidenta executiva. També s'hi han afegit com a nous membres Josep Vendrell Roca, Vicerector d'Organització de la UAB, que exercirà com a vicepresident del Patronat, i Xavier Ramos Morilla, Vicerector d'Economia de la UAB.

 

Notícies relacionades

Recuperem el Sector del Turisme

Making of "Let's regain the Tourism Sector!"

Totes les notícies