La Fundació UAB

L'Escola estarà present al B-Travel 2021, el Saló Internacional del Turisme de Barcelona

Imatge de l'stand de BTravel de l'Escola al 2019

El Saló se celebrarà de l’11 al 13 de juny, al Recinte de Montjuïc. Professorat i alumnes del centre estaran en un stand al pavelló 8, on informaran als visitants i professionals del sector sobre la seva oferta acadèmica.

02/06/2021

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera participarà de nou al B-Travel 2021, el Saló del Turisme de Barcelona, que l’any passat no es va poder celebrar amb motiu de la pandèmia.

El centre estarà a l’stand C-132, al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, on hi tindrà un stand per informar als visitants sobre la seva oferta formativa. Membres del professorat i l’alumnat atendran als possibles interessats sobre el Grau en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, i els podran narrar la seva experiència.

Els visitants també podran obtenir informació de primera mà sobre els Màsters Oficials, com el Màster en Gestió d’Empreses Hoteleres, el Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments o el Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural.

Els professionals del sector també podran conèixer l’oferta de formació contínua de l’Escola, com el Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura o el Curs en Enoturisme i Processos de Vinificació. A més de la formació 100% online, com el Màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals i els seus Postgraus, o algun dels seus cursos d’especialització en línia

L’encontre serà també una ocasió per fer networking i trobar empreses que vulguin incorporar a les seves plantilles a estudiants i exestudiants de l’Escola, ja sigui a través de pràctiques o ofertes laborals

Els representants d’empreses i entitats del sector també podran sol·licitar informació sobre els tipus de formació in-company que ofereix l’Escola, totalment personalitzada i a mida de l’organització, així com d’altres serveis com l’assessorament i consultoria.

B-Travel 2021: REACTIVA-T

Aquesta edició del Saló Internacional del Turisme estarà centrada en la recuperació del sector i l’activitat turística. La fira comptarà amb expositors de destins nacionals i internacionals, càmpings i una extensió dedicada al turisme industrial.

El B-Travel ha aplicat un protocol de prevenció i seguretat contra la Covid-19 desenvolupat per Fira de Barcelona, que ha estat guardonat amb el segell internacional “Safe Travels” que concedeix el World Travel Tourism Council (WTTC), el Consell Mundial de Viatge i el Turisme.

La Fira se celebrarà de l’11 al 13 de juny. L’horari serà de divendres a dissabte, de 10 a 20 hores, i el diumenge, de 10 a 18 hores. 

Demana la teva invitació!

Si vols una invitació per accedir gratuïtament al B-Travel, hauràs d'accedir a la secció de venta d'entrades a través d'aquesta pàgina i utilitzar el codi YVBCUKFY. A continuació, hauràs d'escollir el dia que vols assistir, i registrar-te a l'Àrea del Visitant, des d'on podràs descarregar-te l'invitació gratuïta.