Presentaciķ

Business Games- Māster en Gestiķ d'Empreses Hoteleres

El màster en Gestió d'Empreses Hoteleres és fruit de la oficialització del MBA en Gestió d'Empreses Hoteleres, que amb 18 edicions ininterrumpudes és un dels programes de màster sobre gestió hotelera amb més trajectòria a les universitats espanyoles.

Aquesta és una oportunitat per vincular el futur profesional a un dels sectors més dinàmics i potents de l'economia mundial, el turisme. En els darrers anys, les modalitats de turisme, d’allotjament i de contractació han revolucionat el sector incrementant la demanda turística en nombre i en varietat. El sector hoteler ha de donar resposta a aquesta nova demanda mitjançant nous tipus d'allotjament gestionat per professionals polivalents, flexibles i amb coneixements d'operativa hotelera i de management corporatiu avançat.

El màster en Gestió d'Empreses Hoteleres omple aquest buit i proporciona a gerents i alts directius de cadenes hoteleres una sòlida base en management empresarial i una especialització sectorial. Tota aquesta formació es dóna a nivell universitari i amb la qualitat docent que comporta el segell de la UAB.

El màster combina formació acadèmica impartida per professorat d'una universitat d’alt reconeixement i prestigi  com és la UAB, juntament amb directius de les principals cadenes hoteleres internacionals. Disposa també d'un potent programa de pràctiques amb 18 anys d'experiència adaptat a les necessitats i perfil de cada estudiant.

Sortides professionals

Les sortides professionals del màster són fonamentalment en els àmbits de la gestió i consultoria hotelera.

Dins de la gestió hotelera, els estudiants del programa podran desenvolupar-se professionalment en qualsevol àmbit de gestió: direcció general, operacions, qualitat, finances, expansió, màrqueting i comercialització i RRHH, tant a nivell d'establiment hoteler com en el corporatiu de les cadenes hoteleres.

En el cas de la consultoria hotelera, els estudiants poden participar en projectes relacionats amb plans de viabilitat, plans estratègics, plans de comercialització, e-commerce, revenue management, plans de gestió de la qualitat o plans d'expansió d'entre altres.

Horaris

Dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 h.

El Màster en Xifres

A l'apartat El Màster en Xifres es poden consultar dades estadístiques sobre la titulació.

Calendari acadèmic

Māster Oficial UAB

40 places
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu:

115 € / crèdit, inclou taxes i assegurança escolar.
10% dte. Alumni Premium


Inici de curs 16/10/2019
Fi de curs 15/09/2020
Centre: Escola Universitāria de Turisme i Direcciķ Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Idioma:Castellā (90%) i anglčs (10%)

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ