Màster Universitari en Gestió d'Empreses Hoteleres

Formació especialitzada que prepara professionals polivalents, flexibles i qualificats en operativa i management corporatiu avançat, per gestionar i dirigir qualsevol àmbit de les empreses hoteleres.

Professorat Màster Oficial - Gestió d'Empreses Hoteleres

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

Coordinació del màster

Dr. Víctor Giménez García
Correu electrònic: victor.gimenez@uab.cat

Prof. Daniel Blabia
Correu electrònic: Daniel.Blabia@uab.cat

Gestió acadèmica
Correu electrònic: masters.fuabformacio@uab.cat

Relació de professors

Anguera, Josep Maria. Graduat en Turisme. Director Regional de Vendes de Vincci Hoteles.

Aparicio, Sebastián. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professor Lector del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. (Google Scholar)

Blabia, Daniel. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i Màster en Logística a la UPC. Titular d'Escola Universitària. Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Bragulat, Mariona. Graduada en Turisme. Senior Director of Sales Spain & Portugal at Amadeus Hospitality.

Bru, Álvaro. Llicenciat en Ciències Econòmiques i MBA Instituto Empresa. Soci-director d'ABBC Consultores.

Butkouskaya, Vera. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professora del Grau en Turisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Consultora experta en transformació digital. (Google Scholar)

Buxó, Jaume. Diplomat en Relacions Públiques i Màster a la Conrell University. Director General de Desenvolupament de Negoci de Barceló Hotels & Resorts.

Casajuana, Àlex. Llicenciat en Dret i MBA d'ESADE. Director General de Quantum (central de compres hotelera).

Giménez, Víctor. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professor Agregat (Professor Contractat Doctor). Departament d'Empresa de la UAB. Disposa d'acreditació de recerca avançada. (Google Scholar)

González, Rosana. Graduada en Turisme. General Manager - Gran Meliá Colón 5* - A Leading Hotels of the World a Meliá Hotels International Colón (Sevilla)

Grau, Albert. Màster en Gestió Hotelera per la Cornell University. Sots-director de Magma Consulting.

Holzmann, Federico. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i MBA en Gestió d'Empreses Hoteleres. Director d'Expansió de Catalonia Hotels & Resorts.

Loza, Alejandro. Grau en Business Science and Economics - SEM-PPC Specialist | Ecommerce Paid Acquisition Manager a rajapack.es

Lozano, Isaac. Graduat en Direcció Hotelera i MBA. Professor del Grau en Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Malagarriga, Pilar. Diplomada en Empreses i Activitats Turístiques. Sòcia-directora de Segundo Mundo.

Martínez, Carlos. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professor Associat del Departament d'Empresa. CEO de Ciane Consulting.

Molina, Sònia. Graduada en Direcció Hotelera. COO a Hotelsdot.

Morata, Pau. Llicenciat en Geografia i Història, i Llicenciat en Periodisme. Soci-director d'Iconotur.

Narbón, Isabel. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professora lectora del Departament d'Empresa de la UAB. (Google Scholar)

Noguera, Maria. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Directora de Turisme i Direcció Hotelera -  Escola FUAB Formació. (Google Scholar)

Pintado, Santi. Graduat en Turisme. Director d'Esdeveniments a l'Hotel W Barcelona.

Ramis, Antoni. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Joint Ventures & Capex Control Director de Meliá Hotels International.

Remolina, Fernando. Graduat en Informática de Gestió. CIO - Director d'Organització i Sistemes d'Informació d'Hoteles H10.

Rialp, Josep. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Catedràtic del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. (Google Scholar)

Ripoll, Ane. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professora lectora del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. (Research Gate)

Rodríguez, Patricia. Graduada en Turisme. Directora de Qualitat i Recursos Humans de Café Grup i Directora General d'Hotel Royal Passeig de Gràcia.

Romagosa, Francesc. Doctor en Geografia. Responsable de Recerca de Turisme i Direcció Hotelera - Escola FUAB Formació, i Coordinador del Diploma d'Especialització en Ecoturisme i Guia de Natura. Coordinador del Doctorat en Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. (Google Scholar)

Sánchez, Valeria. Coordinadora de Qualitat i Recursos Humans d'H10 Hotels. Grau en Administració i Direcció d'Empreses.

Soler, Francesc. Graduat en Turisme. Director d'Explotació de Hoteles2 (H2).