La Fundació UAB

Participació a la 2a edició del Cerdanyola Talent Factory

Durant l'acte de presentació de la segona edició del Cerdanyola Talent Match

Els estudiants van assistir, el passat 11 de gener, a l’acte de llançament de la nova edició d’aquest programa que vincula els joves amb l’emprenedoria. Dues alumnes del Centre de Formació Professional Fundació UAB van guanyar la primera edició, que va incloure un viatge a Silicon Valley (Estats Units).

16/01/2024

El Centre de Formació Professional Fundació UAB participarà de nou al Cerdanyola Talent Factory, una competició per a estudiants que promou la creació d’idees de negoci, impulsada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Talent Factory.

A l’acte de llançament, que va tenir lloc l’11 de gener a l’Ateneu de Cerdanyola, va comptar amb la participació de l’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, representants del teixit empresarial de la ciutat, i professors i alumnes de 10 centres educatius. Enguany, més de 500 estudiants de la zona formaran part d’aquesta iniciativa.

El presentador corporatiu i il·lusionista Jordi Nexus, que va conduir l’acte, va comptar amb la participació voluntària de Guillem Sanz, estudiant de primer del CFGS en Comerç Internacional.

L’esdeveniment també va incloure una ponència sobre l’experiència emprenedora dels joves Joel Orteu i Berta Madueño, CEO i CFO de la startup Tattoox

En els propers dies, els alumnes rebran sessions formatives per pensar en idees de negoci i innovació a través del Business Model Canva. Les propostes seleccionades passaran a la fase de mentoratge, i comptaran amb el suport d’empresaris i empresàries locals per desenvolupar la idea i elaborar un pla d’empresa.

Judith Santasusana i Andrea Olivares, guanyadores de la primera edició

L’any passat, les titulades en Comerç Internacional van obtenir el primer lloc en la competició Cerdanyola Talent Match per la seva proposta “Psyco Game”. El premi va incloure un viatge a Califòrnia, on van poder visitar empreses tecnològiques com Google, HP o Meta.

Guillem Sanz a l'acte de presentació del Cerdanyola Talent Factory

L'estudiant de 1r curs, Guillem Sanz, durant l'acte de presentació del Cerdanyola Talent Factory, el dijous passat, a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès. | Imatge: Talent Factory