Coneix el centre

Dues estudiants del CFGS en Comerç Internacional, guanyadores de la primera edició de la Cerdanyola Talent Factory

Les estudiants guanyadores reben el premi a la gala final

L'Andrea Olivares i la Judith Santasusana han rebut el primer premi Cerdanyola Talent Factory per la seva idea de negoci basada en el model Canvas, titulada "Psycho Game", durant la gala final celebrada l'11 d'abril a l'Ateneu de Cerdanyola. Moltes felicitats!

12/04/2023

Les estudiants, que van presentar a la gala la seva proposta de negoci amb la lluita contra l'assetjament escolar com a tema central, gaudiran properament del premi: un viatge a Silicon Valley, la regió californiana prop de San Francisco, on tenen seu les empreses tecnològiques més grans i conegudes del món.

Per arribar fins a la gala final, l'Andrea Olivares i la Judith Santasusana van participar, juntament amb altres companys del CFGS, en una jornada formativa basada en el model Canvas, una eina per analitzar i crear models de negoci de forma simplificada. La sessió, que tenia com a objectiu animar els estudiants a ser imaginatius i a treballar una idea de negoci per parelles, va ser organizada per l'Ajuntament de Cerdanyola i impartida per la directora de Recursos Humans de Natura Bissé, Ana Bellés Mas, i el CEO de Sisquella Grup, Lluís Sisquella Enjuanes, ambdues empreses cerdanyolenques. Les estudiants van assolir entrar en la selecció de les 10 parelles finalistes amb la seva idea, que ha resultat guanyadora del certamen.

Talent Factory és una iniciativa impulsada per un conjunt d'universitats, institucions i empreses que posa en valor la importància de l'emprenedoria d'una forma pedagògica, tot ajudant els joves a imaginar un escenari real d'oportunitats laborals per al seu futur, basat en la seva pròpia iniciativa, les seves habilitats i els seus talents. Enguany, Cerdanyola es va sumar al projecte, que ja es duu a terme a localitats catalanes com Gavà, Esplugues o Sant Boi, amb més de 600 estudiants de centres educatius del municipi.