Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional

Formació d’orientació pràctica en planificació i gestió de mercaderies i en processos d’importació i exportació en l’àmbit internacional, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Vols saber més sobre el Cicle?

Registra’t a una sessió informativa online o vine a conèixer el centre a una jornada de portes obertes.

 • Centre de Formació Professional Fundació UAB
 • Campus UAB, Bellaterra
 • Durada: 2 anys
 • Places: 30 (mínim 22)
 • Preu: Cicle complet: 8.345 euros
  Primer curs: 4.695 euros
  Segon curs: 3.650 euros
  Programa Forma't al port: 260 euros

  Reserva de plaça: 500€, a descomptar de la matrícula

  La matrícula inclou: Assegurança escolar, acreditació oficial en anglès i francès, llibres de text, sortides d’activitats programades, gestió de pràctiques i subscripció gratuïta al programari Microsoft Office 365 ProPlus, Forma't al Port (1r curs), taxa de matrícula.

 • Idioma: 60% català, 25% anglès, 15% francès i xinès
 • Calendari acadèmic: Calendari Acadèmic 1r curs CFGS
  Calendari Acadèmic 2n curs CFGS

 • Horaris: Dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores. 
  Horaris de primer curs
  Horaris de segon curs

 • Modalitat: Presencial

Presentació

Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de la UAB

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de la Universitat Autònoma de Barcelona té com a objectiu formar professionals preparats per planificar i gestionar la introducció i expedició de mercaderies seguint els processos d’importació i exportació en empreses internacionals o empreses nacionals amb presència i activitat en l’àmbit internacional.
 
Aquests estudis, oferts per la Fundació UAB, s’imparteixen al campus de la UAB a Bellaterra i proporcionen a l’estudiant una formació teòrica i pràctica de qualitat, entrant en contacte amb un sector econòmic de futur que valora als professionals preparats en el sector internacional i amb domini de llengües estrangeres.
 
Per donar resposta a les necessitats actuals del teixit empresarial català i amb l’objectiu d’assolir unes competències lingüístiques que afavoreixin una millor inserció en el mercat professional, el pla d’estudis posa especial èmfasi en el coneixement de les llengües estrangeres:

 • S’estudien l’anglès i el francès, a través de la realització d’activitats que plantegen situacions habituals del sector.
 • Per assegurar el ritme propi d’aprenentatge de cadascú, la formació en llengües es fa agrupant als estudiants per nivell de coneixement dels idiomes a cursar. En el cas de tenir un nivell superior al del grup s'ofereix un nivell superior en el Servei de Llengües de la UAB.
 • S'imparteixen 8 unitats formatives (4 mòduls professionals) íntegrament en anglès, a més del mateix mòdul de llengua estrangera d'anglès.
 • En finalitzar els estudis, UAB Idiomes, centre acreditat per ACLES, certifica el nivell de competència lingüística equivalent al Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües (MECR) en anglès i francès als estudiants.
 • Per completar el perfil professional del Tècnic Superior en Comerç Internacional, s’introdueix una tercera llengua estrangera, el xinès comercial, treballant els aspectes de la cultura, tradicions, protocols, costums i idioma xinès, posant l’accent en el paper que està jugant la Xina en les relacions comercials mundials.
 • També es treballen diferents aplicacions informàtiques per millorar el perfil i les competències tècniques del nostre alumnat.

La formació en centres de treball obre les portes al món laboral a l’estudiant, oferint pràctiques professionals en empreses amb clara vocació exportadora.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional ofereix als seus estudiants l’oportunitat de participar en el projecte Forma’t al port, que pretén facilitar el coneixement de les professions del sector logístic i especialment l’activitat marítima i el transport intermodal, en un entorn com el Port de Barcelona.

Sortides professionals i àmbit professional

- Tècnic/a de compres
- Tècnic/a de vendes
- Cap de compres
- Cap de vendes
- Tècnic/a en gestió i administració de comerç internacional
- Tècnic/a de màrqueting internacional
- Tècnic/a d'operacions exteriors d'entitats financeres i asseguradores
- Tècnic/a en logística de transport internacional
- Comercial de transports i serveis logístics internacionals
- Operador/a o coordinador/a logístic/a

Formem professionals capacitats per a treballar en empreses privades, organismes i organitzacions públics, assessories i consultories de l’àmbit internacional, relacionades amb sectors industrials, de comerç i agricultura, sector logístic i de transport, entitats financeres i d’assegurances, empreses comercials dedicades a la importació i exportació de mercaderies, agències duaneres, etc.

Inserció Laboral

Perfil de l'estudiant

El centre de formació professional busca formar professionals polivalents, amb capacitat per treballar en equip, autonomia i iniciativa. Uns professionals amb:

- Interès per l’aprenentatge de llengües estrangeres
- Capacitat de comunicació i negociació
- Capacitat de planificació i organització
- Capacitat d’adaptació, resolució i gestió del canvi
- Pensament analític i crític
- Capacitat de treballar per objectius i iniciativa
- Capacitat per a l’ús de les noves tecnologies

Els nostres estudiants