Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional

Formació d’orientació pràctica en planificació i gestió de mercaderies i en processos d’importació i exportació en l’àmbit internacional, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Matrícula

Fer la matrícula online assistida és fàcil.

Fes clic en els enllaços que trobaràs a continuació per veure pas a pas com funciona: 


Pagament, preus i finançament

Bonificacions i Beques

Anul·lacions i modificacions de matrícula

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Cal lliurar tota la documentació per què la matrícula sigui vàlida. Es detalla en l'apartat Documentació de la matrícula de primer curs.

Els estudiants que tenen els requisits acadèmics en el moment de la matrícula, però que per causes justificades no poden aportar la documentació acreditativa corresponent, se'ls matricularà condicionalment.

En el cas d'estudiants amb titulacions estrangeres, s'ha d'acreditar que s'ha iniciat el tràmit d'homologació o convalidació, presentant el volant d'inscripció condicional, i se’ls matricularà condicionalment a l’espera de la resolució.

Serà considerada nul·la la matrícula dels estudiants que no lliurin la documentació requerida en el període establert.

En el cas dels estudiants que no es matriculin en el període establert, es considerarà que renuncien a la plaça adjudicada.

Si un cop finalitzat el procés de matrícula queden places vacants en un mòdul o unitat formativa d'un CFGS, el centre podrà admetre matrícules parcials en aquest mòdul o unitat formativa.

La matrícula inclou
Assegurança escolar
- Classes de preparació d'exàmens d'acreditació d'idiomes
- Forma't al Port (1r curs)
- Llibres de text
- Sortides i activitats programades
- Gestió de pràctiques
- Acreditació d’idiomes
- Subscripció gratuïta al programari Microsoft Office 365 ProPlus que inclou les últimes versions de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype
- Taxa de matrícula

La matrícula no inclou:

- Forma't al Port, segon curs: 250€