Programes Específics per a Estudiants Internacionals

Tenen com a objectiu promocionar les activitats docents de la UAB internacionalment i crear programes docents ad-hoc per al públic internacional.

Sobre la Fundació UAB

Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos

Comercialitza l'oferta UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB.

Sobre la Fundació UAB

Casa Convalescència

Edifici singular, situat al recinte de l'Hospital de Sant Pau, on tenen seu diverses institucions i es fan tota mena d'actes, cursos i celebracions.

Sobre la Fundació UAB

Plaça Cívica

El principal centre de serveis i de comerços del Campus. També acull el Punt d'Informació INFOUAB, l'Edifici ETC i l'International Welcome Point.

Sobre la Fundació UAB

Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Imparteix una oferta docent innovadora amb estudis universitaris de grau, master i postgrau i formació continuada en l'àmbit de la prevenció i la seguretat integral.

Sobre la Fundació UAB

Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Iniciativa docent única a l'estat espanyol, imparteix el Màster en Arxivística i Gestió de Documents i una amplia oferta de formació continuada.

Sobre la Fundació UAB

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

El centre pioner en formació turística i hoteleria, imparteix graus, màsters, postgraus i cursos. Disposa de l'Hotel Campus per les pràctiques dels estudiants.

Sobre la Fundació UAB

Fundació Autònoma Solidària

Té com a missió contribuir a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària.

Sobre la Fundació UAB

Escola Doctor Robert

Centre de formació continuada i de postgrau en ciències de la salut.

Sobre la Fundació UAB

Hospital Clínic Veterinari

Ofereix un servei extern a veterinaris i ciutadans i col·labora amb la Facultat de Veterinària de la UAB, donant suport a la docència amb casos clínics.

Sobre la Fundació UAB

UAB Idiomes Barcelona

El centre d'ensenyament de llengües de la UAB a la ciutat de Barcelona. Ubicat a Casa Convalescència, al recinte de l'Hospital de Sant Pau, ofereix un ampli ventall d'idiomes i modalitats.

Sobre la Fundació UAB

Fundació Salut i Envelliment UAB

Té com objecte el foment i la realització d'activitats dins l'àmbit de les ciències de la salut, de l'envelliment i de l'atenció socio-sanitària.

Sobre la Fundació UAB

Vila Universitària

El conjunt residencial del campus de la UAB, amb 812 apartaments i una capacitat total de 2193 places. Compta amb piscina, camp de futbol, pista de vòlei platja i diversos comerços i serveis.

Sobre la Fundació UAB

Fundación Wassu

Organització de vocació internacional que, a través de la recerca aplicada a la transferència del coneixement, actua per a la prevenció de la mutilació genital femenina.

Sobre la Fundació UAB

UAB Formació Professional

UAB Formació Professional

CFGS amb qualitat universitària i acreditació en anglès i francès: Comerç Internacional i Direcció de Cuina.

Sobre la Fundació UAB

Activitats destacades

Programa de Garantia Juvenil del Fons Social Europeu

Gran èxit de La Cursa de la UAB 2016

Més de 2100 persones van participar a la cinquena edició de La Cursa de la UAB, activitat solidària en col·laboració amb La Marató de TV3, enguany dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, que es va celebrar el passat 18 de desembre de 2016 al campus. Més informació al blog de la Cursa.