La Fundació UAB

"Les acreditacions d'idiomes són un valor afegit del CFGS en Comerç Internacional"

Laia Manzanero, alumna de CFGS
L'estudiant Laia Manzanero està a punt de graduar-se amb els seus companys i companyes de la quarta promoció del CFGS en Comerç Internacional, arrodonint la seva formació amb pràctiques professionals a una empresa exportadora d'àmbit internacional.

30/04/2019

“Actualment estic fent pràctiques a IMC Toys, una empresa que va començar aquí a Terrassa i que ara és present a més de 60 països al món. Es dedica a distribuir i fabricar joguines per nens i nenes. Les tasques que duc a terme tenen a veure amb l'administració de les mercaderies, ajudo en tot el procés que hi ha des que un client demana una sèrie de joguines fins que les obté. Gràcies a la distribució del curs, els estudiants som capaços de dedicar-nos totalment a les pràctiques a partir d’abril del segon any."

La Laia destaca l'aprenentatge i l'acreditació d'idiomes que caracteritza el CFGS en Comerç Internacional, tant per continuar els seus estudis com per a la inserció laboral: "Un cop acabat el cicle formatiu vull estudiar el Grau en Comerç i Negociació Internacional, totalment impartit en anglès. Les acreditacions oficials que s’obtenen amb el CFGS a la UAB m'ajuden a validar el meu nivell actual tant d'anglès com de francès, de cara a buscar una feina em dóna punts a favor i, apart, crec que li donen un valor afegit als estudis, ja que no gaires cicles formatius ofereixen aquesta possibilitat. Així mateix, l'assignatura de xinès comercial m'ha ajudat a entendre una mica més la cultura xinesa, crec que és útil com a introducció a la llengua i com a mètode de conèixer la cultura".

Altres aspectes interessants del CFGS per la Laia: el programa Forma't al Port i el campus. "Vaig poder conèixer tant el port de Barcelona com el port de Gènova per dintre, les instal·lacions i el funcionament. Va ser una experiència diferent i que vaig poder gaudir amb els meus companys. A més, el fet d'estudiar al campus universitari m'ha donat l'oportunitat d'utilitzar les biblioteques de la UAB, molt necessàries en època d'examens!”