La UAB Aposta pel coneixement i la innovació

Premis i reconeixements

CarlosTornero

El professor Carlos Tornero, nou membre de l'Academia Joven de España

El professor de la UAB Carlos Tornero Dacasa ha estat escollit acadèmic de número de l’Academia Joven de España juntament amb sis investigadors més d'entre les 142 candidatures presentades. Tots set formaran part d’aquesta institució, formada per 50 membres, que promou la ciència entre els joves a Espanya.

Foto de grup de les universitats premiades

La UAB, reconeguda en el programa de màsters internacionals Erasmus Mundus

La UAB ha estat premiada per la Comissió Europea per la trajectòria i els resultats assolits al llarg dels vint anys d’història del Programa Erasmus Mundus, acció competitiva europea per a màsters internacionals conjunts d’alt nivell. El premi li ha estat lliurat durant la Conferència del 20è Aniversari del programa, “Beyond Borders and Boundaries: 20 years of Erasmus Mundus”, celebrada els dies 27 i 28 de maig a Brussel·les.

Guanyadores i guanyadores dels Premis CIEU-FEiE a la persona més emprenedora 2024

Els XII Premis CIEU-FEiE 2024 reconeixen les persones més emprenedores de la UAB

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB, juntament amb la Facultat d'Economia i Empresa, van lliurar els premis a emprenedors i emprenedores sorgits de les aules de l'Autònoma, a la XII edició del certamen d'innovació, el passat 9 de maig, a la sala d'actes d'aquesta facultat. Es van reconèixer les trajectòries d'estudiants i alumni que havien destacat per la seva emprenedoria en els seus àmbits professionals, davant d'un públic format per un centenar d'assistents.

Premiats a la cerimònia d'entrega

Dos projectes del Parc Taulí i de l'Hospital Germans Trias i Pujol, amb participació de la UAB, premiats per la Fundació Avedis Donabedian

Han rebut les distincions el projecte del Parc Taulí "NAT-Can Rull: impacte dels banys de bosc en el benestar emocional de persones amb simptomatologia subclínica d'ansietat i depressió" i el projecte "Desenvolupament d'un model d'hospitalització de salut mental centrat en la persona i el respecte als seus drets: Portes Obertes", de l'Hospital Germans Trias i Pujol.