Coneix la UAB Aposta pel coneixement i la innovació

Premis i reconeixements

Josep Cid rep el Premi Nacional de Criminologia Rafael Salillas

Josep Cid, professor del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB, ha rebut el Premi Nacional de Criminologia Rafael Salillas, que atorga la Societat Espanyola de Recerca Criminològica. Aquest guardó distingeix la tasca realitzada per criminòlegs destacats al llarg de la seva trajectòria, així com "la influència i trascendència" del seu treball.

Es publiquen les obres guanyadores dels Premis Literaris

El Servei de Publicacions de la UAB ha publicat les tres obres guanyadores dels Premis Literaris 2021 que convoca cada any l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB. Les obres publicades es van presentar en un acte que va tenir lloc fa unes setmanes a Cerdanyola del Vallès, amb la presència dels autors.

Juan Ramón Pérez Tena, premi Estudis Financers 2021

Juan Ramón Pérez Tena, professor de dret financer i tributari de el Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques de la UAB, ha quedat en primera posició del premi Estudis Financers 2021, dins de la modalitat "tributació", amb un estudi sobre el programari de doble ús i el seu règim sancionador tributari.

La Facultat de Filosofia i Lletres premia Edicions Bellaterra i la Taula del Tercer Sector

La Facultat de Filosofia i Lletres va lliurar els premis Ad studia humanitatis fovenda en la cerimònia d'inauguració del curs 2021-2022 que va tenir lloc el 6 d'octubre passat. En la modalitat individual, va ser distingit José Luis Ponce, cap d'Edicions Bellaterra durant gairebé trenta anys; i, en la modalitat destinada a premiar la tasca d'una institució, es va atorgar el premi a la Taula del Tercer Sector.

EquipFemeniWaterpoloToquio2020

Estudiants de la UAB pugen al pòdium als Jocs Olímpics i Paralímpics Tòquio 2020

Dues estudiants de la UAB, Clara Espar, de l'Escola Universitària de Turisme, i Laura Ester, de la Facultat de Biociències, jugadores de la selecció espanyola de waterpolo, han obtingut la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. A més, en els Jocs Paralímpics, el nedador i estudiant de Medicina de la UAB, Òscar Salguero, ha guanyat la plata en 100 m. braça i la nedadora i estudiant de Fisioteràpia, Núria Marqués, ha obtingut la plata en els 400 metres lliures i bronze en els 200 estils.