Universitat a l'Abast A través de l’Escola de Postgrau, la UAB ha obert les portes a tota la població, sense límits generacionals, socials ni geogràfics.

Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Seguint les recomanacions de la UAB relacionades amb les mesures de prevenció de contagi per COVID-19, només s'atendrà presencialment amb cita prèvia. També els podrem atendre a través del correu electrònic universitat.abast@uab.cat, o telefònicament, dins l'horari d'atenció. 
Més informació actualitzada sobre l'afectació del COVID-19 a la UAB a www.uab.cat/coronavirus.

Pla Formatiu “Aprenent al Campus“

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

GUIA DE L'ESTUDIANT 2022-2023 (actualitzada 23/01/2023) - La Guia de l'Estudiant del curs 2023-2024 es publicarà entre el 15 i el 20 de juliol. 

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2023-2024: 
  • Primer semestre: 
    • Automatrícula virtual: del 26 de juliol al 5 de setembre (instruccions
    • Matrícula presencial: 27 i 28 de juliol; i 4 i 5 de setembre (amb reserva de cita - enllaç)
  • Segon semestre:  Del 30 de gener a les 10h, al 2 de febrer a les 12h. 

 

NOVETAT: "CAMPUS UAB-SABADELL A L'ABAST"

Aquest curs hem programat un conjunt activitats formatives al campus de la UAB a Sabadell, que hem anomenat "Campus UAB-Sabadell a l'Abast". Les activitats s'adreçaran especialment a l’alumnat del pla formatiu Aprenent al Campus i al de les Aules d’Extensió Universitària vinculades a la UAB, tot i que estan oberts a tota la població.

PLACES EXHAURIDES

 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST" 2022-2023

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb reserva de cita). 

 
Per informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat).