Oferta formativa


Pla Formatiu Aprenent al Campus.

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

GUIA DE L'ESTUDIANT 2019-2020: Pendent de publicació (previsió 18 de juliol. Pots consultar l'oferta formativa del curs 2018-2019 aquí). 

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2019-2020: 

  • Matrícula virtual: del 25 de juliol, a les 10 hores; al 4 de setembre, a les 23,59 hores. (instruccions per a la matrícula virtual)
  • Matriculació presencial: del 2 al 4 de setembre, de 10 a 14h, amb cita prèvia (torns disponibles a partir del 29 de juliol, a les 10h, al següent enllaç
  • PERÍODE EXTRAORDINARI (SEGON SEMESTRE): del 29 a 31 de gener.
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS ESTUDIS PER A PERSONES MAJORS DE 50 ANYS A LA UAB: 22 DE JULIOL, A LES 11H, a la Sala d'Actes de l'Edifici Àgora (Plaça Cívica, davant botiga Abacus)

________________________________________________________


Cicle "SEMINARIS A L’ABAST" 2019-2020: 

Es tracta d’un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d’actualitat i d’interès. La matrícula es pot realitzar per a tot el curs, o per sessions. El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. 

Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual, a l’Escola de Postgrau de la UAB.

La inscripció es pot realitzar de manera virtual (instruccions) o presencial (amb cita prèvia)

Programa pendent de publicació.

________________________________________________________
Per ampliar informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat). 
Per ser atès presencialment, cal demanar cita amb antelació a través del següent enllaç