Universitat a l'Abast A través de l’Escola de Postgrau, la UAB ha obert les portes a tota la població, sense límits generacionals, socials ni geogràfics.

Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Formació al llarg de la vida a la UAB.

 

Pla Formatiu “Aprenent al Campus“

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

Accedeix a la GUIA DEL CURS 2024-2025.

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2024-2025: 

  • Matrícula virtual: del 25 de juliol, a les 10 hores; al 3 de setembre, a les 23,59 hores. (instruccions per a la matrícula virtual)
  • Matriculació presencial: 29 i 30 de juliol, 2 i 3 de setembre, de 10 a 14h, a l’Escola de Postgrau, amb reserva de cita (torns disponibles a partir del 23 de juliol, a les 10h, al següent enllaç
  • PERÍODE EXTRAORDINARI (SEGON SEMESTRE): del 27 a 31 de gener.

SESSIÓ INFORMATIVA VIRTUAL SOBRE ELS ESTUDIS PER A PERSONES MAJORS DE 50 ANYS A LA UAB: 22 DE JULIOL, A LES 11,00h (L’enllaç es publicarà el mateix dia en aquesta pagina).

 

ACTE DE CLOENDA DE CURS

El dimarts 25 de juny, a les 17 h, se celebrarà l’acte de cloenda del curs 2023-2024 del programa Universitat a l’Abast, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UAB. L’acte tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres.

La sessió començarà amb unes paraules de benvinguda a càrrec del rector de la UAB, Dr. Javier Lafuente Sancho; i del coordinador acadèmic del programa Universitat a l'Abast, Sr. Xavier Verge Mestre.

A continuació tindrà lloc la conferència musicada "Cançons d’amor: el gran tema!!! Paraula, Música, Sentiment”, a càrrec de la Sra. Mariona Sagarra i Trias, compositora, cantant i divulgadora. En finalitzar s'oferirà un aperitiu als assistents.

Es recomana confirmar l'assistència accedint al següent ENLLAÇ.

Enllaç al cartell de l'activitat.

 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST"

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb reserva de cita). 

Per informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat).