Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Seguint les recomanacions de la UAB relacionades amb les mesures de prevenció del contagi del COVID-19, l'atenció presencial s'efectuarà només amb cita prèvia (enllaç). Us podrem atendre telefònicament els dilluns de 10 a 13,30 i de 15 a 17h, i els dimarts de 10 a 13,30h. Fora d'aquest horari ens podeu contactar a través del correu electrònic universitat.abast@uab.cat.

Més informació actualitzada sobre l'afectació del COVID-19 a la UAB a www.uab.cat/coronavirus.

 

Pla Formatiu Aprenent al Campus

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

Descarrega AQUÍ la GUIA DE L'ESTUDIANT 2020-2021.

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2020-2021: 

    • Assignatures impartides al primer semestre i anuals: MATRÍCULA TANCADA.
    • Període extraordinari de matriculació (segon semestre): del 1 a 4 de febrer de 2021. En aquest periode la matricula pot realitzar-se en modalitat virtual (persones no matriculades en el primer semestre. Instruccions) o presencial (amb cita prèvia, disponible a partir del 18 de gener)

 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST" 2020-2021

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb cita prèvia). Inscripcions obertes a partir de dilluns 14 de setembre.

Aquesta edició recuperem les 3 sessions que no es van poder efectuar el curs passat per l'emergència sanitària. 

Programa del Cicle "Seminaris a l'Abast" 2020-2021.

→ ATENCIÓ: PRIMERA SESSIÓ AJORNADA AL 4 DE NOVEMBRE.

Per ampliar informació i/o demanar assessorament, pots adreçar-te a la coordinació del programa (universitat.abast@uab.cat). 
Per ser atès presencialment, cal demanar cita amb antelació a través del següent enllaç.

 

20è Aniversari del Programa Universitat a l'Abast - Acte de Celebració

El dia 3 de març va tenir lloc l'acte institucional de celebració dels 20 anys del programa institucional Universitat a l'Abast. La celebració, presidida per la rectora de la UAB, va incloure intervencions i converses entre diverses persones vinculades al programa en diferents moments de la seva història, així com la presentació d'un vídeo commemoratiu. L'acte va finalitzar amb una actuació musical i un refrigeri.
Programa de l'acte.

Acte 20è aniversari