Universitat a l'Abast A través de l’Escola de Postgrau, la UAB ha obert les portes a tota la població, sense límits generacionals, socials ni geogràfics.

Oferta formativa

Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys

20 Anys Universitat a l'Abast UAB

Seguint les recomanacions de la UAB relacionades amb les mesures de prevenció de contagi per COVID-19, només s'atendrà presencialment amb cita prèvia. També els podrem atendre a través del correu electrònic universitat.abast@uab.cat, o telefònicament, dins l'horari d'atenció. 
Més informació actualitzada sobre l'afectació del COVID-19 a la UAB a www.uab.cat/coronavirus.

Arran de l'atac informàtic patit el passat 11 d'octubre, alguns dels enllaços contingut en aquest web poden no estar operatius.

Pla Formatiu “Aprenent al Campus“

Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

GUIA DE L'ESTUDIANT 2022-2023 (actualitzada 27/07/2022)

PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2022-2023: 
  • Matrícula virtual: del 26 de juliol, a les 10 hores; al 5 de setembre, a les 23,59 hores. (instruccions per a la matrícula virtual)
  • Matriculació presencial: 27 i 28 de juliol, 1 i 2 de setembre, de 10 a 14h, a l’Escola de Postgrau, amb cita prèvia (torns disponibles a partir del 22 de juliol, a les 10h, en el següent enllaç
  • PERÍODE EXTRAORDINARI (SEGON SEMESTRE): del 31 de gener al 3 de febrer.

 

Cicle "SEMINARIS A L'ABAST" 2022-2023

Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès. 

El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb cita prèvia).