Avís legal sobre el tractament de dades personals

Avís legal


D’acord amb el que preveu l’article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), t’informem que les teves dades personals seran tractades, amb el teu consentiment, amb la finalitat d’enviar-te informació sobre els estudis, serveis i activitats de la Universitat Autònoma de Barcelona i per gestionar, si s’escau, les teves sol·licituds per participar en les activitats d’informació i orientació de la Universitat.

Les teves dades seran conservades indefinidament i podran ser cedides a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona o a centres adscrits de la UAB per a la mateixa finalitat per part d’aquestes entitats.

El tractament de les teves dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, pots revocar el teu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les dades, mitjançant sol·licitud dirigida al responsable del tractament, el cap de la Unitat de Promoció de l’Àrea de Comunicació i de Promoció de la UAB, a través del correu promocio@uab.cat, o a la Secretaria General de la UAB, campus universitari de Bellaterra, Edifici del Rectorat, Pl. Acadèmica S/N, 08193, Bellaterra (Cerdanyola del  Vallès).

Així mateix, podeu presentar reclamacions davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat/ca/inici/) i formular les consultes que considereu necessàries al Delegat de Protecció de Dades de la UAB (proteccio.dades@uab.cat).