Presentació

 

La Facultat d’Economia i Empresa (FEiE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza un nou any una de les tres Fases Locals a la província de Barcelona de l'Olimpíada d'Economia.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. 
 
La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats, que les Comissions Organitzadores de les universitats participants hagin assignat a la UAB.

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la Fase Estatal que enguany està previst que se celebri a la Facultad de Ciencias Empresariales de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla), els dies 20, 21 i 22 de juny de 2022.

Data de realització de la fase local: dijous 24 de març de 2022, a les 17:00 hores.

Lloc: aula a determinar de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB.

Per a qualsevol dubte, qüestió o aclariment podeu adreçar-vos al 93 728 77 19 o bé per correu electrònic a olimpiades.economia@uab.cat