Presentació

Presentació

 

AVÍS IMPORTANT: La fase local de l'Olimpiada d'Economia 2020 a celebrar el 27 d'abril ha estat CANCEL·LADA donada la situació totalment excepcional que estem patint i els seus efectes sobre el calendari acadèmic dels estudiants de 2on de Batxillerat.

 
 
La Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza un nou any una de les tres Fases Locals a la província de Barcelona de l'Olimpíada d'Economia.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. 
 
La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats, que les Comissions Organitzadores de les universitats participants hagin assignat a la UAB.

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la fase estatal que enguany se celebrarà a Sevilla els dies 22, 23 i 24 de juny de 2020.

Programa previst:
16:30: Arribada a la Facultat d’Economia i Empresa (Campus Bellaterra). Aula15
17:00: Inici de la prova. Aula 15
18:30: Finalització de la prova i lliurament del diploma de participació. Sala d'Actes

Data de realització de la fase local: dilluns 27 d'abril de 2020.

Lloc: Facultat d’Economia i Empresa (Campus de Bellaterra) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per a qualsevol dubte, qüestió o aclariment podeu adreçar-vos al 93 728 77 19 o bé per correu electrònic a olimpiades.economia@uab.cat