Presentació

 
La Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza un nou any una de les tres Fases Locals a la província de Barcelona de l'Olimpíada d'Economia.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. 
 
La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats, que les Comissions Organitzadores de les universitats participants hagin assignat a la UAB.

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la fase estatal que enguany se celebrarà a Santiago de Compostela els dies 25, 26 i 27 de juny de 2018.

Programa previst:
 
16:00: Arribada a la Facultat d’Economia i Empresa (Campus Bellaterra). Aula15
16:30: Inici de la prova. Aula 15
18:00: Finalització de la prova i lliurament del diploma de participació. Sala d'Actes

Data de realització de la fase local: dimecres 18 d'abril de 2018.

Lloc: Facultat d’Economia i Empresa (Campus de Bellaterra) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per a qualsevol dubte, qüestió o aclariment podeu adreçar-vos al 93 728 77 19 o bé per correu electrònic a olimpiades.economia@uab.cat