La FMUAB 2019 comptarà amb un Punt Lila per l'abordatge d'agressions masclistes

Participa de les Brigades!

Un any més des de l'Observatori per a la Igualtat s’organitzen les Brigades del Punt Lila, formades per voluntàries que rebran formació gratuïta.

 

13/06/2019

Com cada any l'Observatori per a la Igualtat participarà en les activitats de la Festa Major i com ja es va fer a l’anterior edició, es disposarà d’un Punt Lila situat a la Facultat de Traducció i Interpretació. En aquest espai, coordinat conjuntament amb Dinamització Comunitària, es disposarà d'informació sobre el protocol d'abordatge i intervenció contra les agressions masclistes i s'hi podran trobar dues persones tècniques especialitzades en l'abordatge de violències masclistes.

Si sou estudiants i voleu col·laborar a construir una Festa Major lliure de violències masclistes, podeu participar com a voluntàries a les Brigades del Punt Lila, les quals serviran per visibilitzar l'existència dels protocols contra les agressions masclistes i lgtbifòbiques i detectar situacions de violència. Es facilitarà formació gratuïta en gènere, violències sexistes, urbanisme feminista i oci nocturn per dotar d’eines a totes les participants per a la identificació de les violències, així com per a la atenció i acollida de les persones agredides. Es reconeixerà un crèdit ECTS.

Si voleu formar part de les Brigades del Punt Lila us podeu inscriure en aquest enllaç.
Més informació aquí.

Enguany a més mantenim la nostra campanya "Lligues o Assetges?", que té com a objectiu assenyalar i trencar la complicitat masculina i reflexionar sobre el desig, el consentiment i la masculinitat per promoure formes sanes, respectuoses i igualitàries de relacionar-se en contextos de festa.
 

 

Notícies relacionades

La situació de les persones LGBTIQ durant el confinament

La situació de les persones LGBTIQ+ durant el confinament

Totes les notícies